avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Buna ziua,

Ce se poate intampla cu o SC... SRL in momentul cand expira contarctul de comodat pentru sediul social? Cumva se dizolva societatea?
daca se dizolva ce se intapmpla cu aceasta societatea si cu datoriile acestei societati.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:01, 31 Ianuarie 2014
Daca va expira dovada sediului, dupa o perioada (rezonabila), Registrul Comertului va cere dizolvarea societatii dvs. Dupa o alta perioada rezonabila (in care puteti depune actele de prelungire pentru sediu), se va declansa procedura de lichidare si mai apoi de radiere.
In procedura de lichidare se va numi un lichidator, iar de aici incolo este treaba sa si a tribunalului. Eventualele datorii ori vor fi sterse, ori vor fi platite de catre cei vinovati de producerea lor, de la caz la caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare/radiere srl alext alext Doresc radierea unui SRL cu asociat unic, fara lichidator. Eu sunt asociat unic si administrator. Are sediul expirat din 4 iunie 2007 si are bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate archi2 archi2 Buna ziua a expirat contractul de comodat pentru sediu societate, a fost cerut prin instanta dizolvarea societatii de catre reg comertului, dar am inteles ... (vezi toată discuția)
Dizolvare/lichidare srl cu asociat unic ana_lov3s_u ana_lov3s_u sunt administrator la o SRL cu asociat unic.....firma are o datorie la administrator de aprox 2500 lei(sunt din imprumuturi facute in contabilitate)....pe ... (vezi toată discuția)