avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate miamariaa96

Activitate miamariaa96

Am înțeles. Vă mulțumesc frumos. Toate bune!
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns. Și totuși, CARP-ul respectiv are pe una dintre paginile contractului de împrumut spații destinate amprentei degetului mare aferente titularului și giranților împrumutului. Ce se poate face în aceste condiții ca să pot accesa împrumutul? Nu mi-l acordă fără amprentare. Mulțumesc frumos.
Amprenta degetului mare/ împrumut CAR pensionari

Bună ziua. Am mers la un CARP să fac documentația necesară unui împrumut și mi s-a spus că este necesară, înafară de documentele și semnăturile care existau până acum, și amprenta degetului mare. Îmi puteți spune dacă este în regulă să mi se ceară acest lucru? Vă mulțumesc.
Mulțumesc frumos.
Am înțeles că este valabilă dar îmi puteți spune, vă rog, și pentru ce perioadă? Trei sau șapte ani? Vă mulțumesc.
Valabilitate și corectitudine întocmire procură specială

În condițiile în care se specifică în procură următorul lucru, fără a se preciza exact perioada de valabilitate a acesteia, cât este ea valabilă, 3 ani conform Codului Civil sau 7? Citez , ” Prezentul mandat este cu titlu gratuit, netransmisibil și valabil până la executare sau revocarea sa expresă, dar nu mai mult de sapte ani de la data autentificării prezentei procuri.”
În cazul în care mandanții nu au dezbătut succesiunea, deci nu sunt moștenitori legali ai unui teren pt care s-a întocmit procura respectivă, este valabilă această procură?

Vă mulțumesc !

Ajutor financiar pentru anul 2023

Bună ziua. Din luna decembrie a anului 2022 soțul meu este pensionar. În luna ianuarie 2023 a primit pensia pentru lunile decembrie și ianuarie care, cumulată pe același cupon, a însemnat 3050 lei. Pensia pentru luna ianuarie este în cuantum de 1644 lei. Are dreptul la ajutorul financiar de la guvern de 400 lei și dacă da, ce ar trebui să facă pentru a-l putea primi? Vă mulțumesc frumos.
Procură specială ridicare alocație
Răspuns la discuția Bătaie de joc din partea Enel
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc, s-a rezolvat!
Bună seara!
În cadrul unui CAR al pensionarilor sunt remunerați încasatorii/casierii din teritoriu? Vă mulțumesc.