avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amprenta degetului mare/ împrumut CAR pensionari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amprenta degetului mare/ împrumut CAR pensionari Bună ziua. ...

Amprenta degetului mare/ împrumut CAR pensionari

Bună ziua. Am mers la un CARP să fac documentația necesară unui împrumut și mi s-a spus că este necesară, înafară de documentele și semnăturile care existau până acum, și amprenta degetului mare. Îmi puteți spune dacă este în regulă să mi se ceară acest lucru? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: miamariaa96 , utilizator 12:57, 2 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu exista asa ceva.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns. Și totuși, CARP-ul respectiv are pe una dintre paginile contractului de împrumut spații destinate amprentei degetului mare aferente titularului și giranților împrumutului. Ce se poate face în aceste condiții ca să pot accesa împrumutul? Nu mi-l acordă fără amprentare. Mulțumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa discutati cu ei, sa va indice temeiul legal, sa formulati si inregistrati la ei o cerere prin care aratati ca sunteti de acord cu clauzele contractuale, mai putin cu amprentarea. Nu ii puteti obliga sa incheie altfel contractul dar puteti sa le faceti sesizari la institutiile statului abilitate.
Am înțeles. Vă mulțumesc frumos. Toate bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Car Denisa19680919 Denisa19680919 Bună ziua! O prietenă a stat girantă unei doamne, colegă cu ea de serviciu. Doamna, titularul de contract, adică, nu mai plătește, fiindcă are alte ... (vezi toată discuția)
important buna ziua! impreuna cu inca 4 giranti am girat la un imprumut ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Buna ziua! Impreuna cu inca 4 giranti am girat la un imprumut . Acum ne-a anuntat ca va trimite dosarul la exercutare. Eu sunt cu domiciliul in Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Executare silita IonD IonD Buna ziua, Va solicit ajutorul privind urmatoarea speta: Suntem 4 giranti la un Contract de imprumut prin C.A.R., pentru un pensionar. ... (vezi toată discuția)