avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate ada123456

Activitate ada123456

Buna seara , daca pentru o perioada de 17 luni am avut cim suspendat( 2013-2014 ) si incepand cu 15 septembrie am revenit la serv , pe acelasi loc de munca , am dreptul la co pe 2014?si cand ?
prima ordonanta a fost cu NUP si amenda adm 1000 , reclamanta a facut contestatie , urmeaza ordonanta de la prim procuror cu aceeasi solutie , apoi reclamanta face plangere la judecatorie impotriva solutiei , la care judecatoria in baza deciziei 1//2009 trimite dosarul la procurorul superior , care da aceeasi solutie . ce mai urmeaza ?reclamnata mai are drept de contestatie ? urmeaza o hotarare definitiva ? in cat termen ?
dosarul indrumat la procurorul general in baza deciziei 1/19.01/2009; ce ar mai putea urma?

fiind un dosar colectiv , una din noi nu a fost audiata de politie /parchet si aceasta ar fi contestat ordonanta la judecatorie pe acest motiv , insa au trecut 24 de zile de cand dosarul s-a intors la parchet si nimic nu s-a mai intamplat .Oare daca merg la parchet sa solicit iar urgentarea solutiei, e bine ? am mai facut-o odata ; ma tine minte ?sau nu e necesar ?
va multumesc !
cat mai dureaza?

Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la prim-procuror aceeasi solutie (ca angajatorul a contestat ) , acum angajatorul depune plangere la judecatorie -camera preliminara ;ce mai urmeaza si cat ar mai dura ?
am trimis la judecatorie -cam preliminara note scrise , cum ca solutia procurorului e cea buna .
-dosarul a ajuns iar la parchet , de ce ?
Discuție Dosar penal
Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la prim-procuror aceeasi solutie (ca angajatorul a contestat ) , acum angajatorul depune plangere la judecatorie -camera preliminara ;ce mai urmeaza si cat ar mai dura ?
am trimis la judecatorie -cam preliminara note scrise , cum ca solutia procurorului e cea buna si altele.
in urma unei plangeri penale , la solutionare am primit NUP cu amenda administrativa 1000 ron , partea reclamanta a facut plangere in termenul resp de 20 zile , insa au mai trecut inca 39 de zile de cand a ajuns plangerea la prim procuror ; mai primesc vreun raspuns ?in urma cu 10 zile am trimis o cerere la parchet , prin care am solicitat in ce stadiu e afla dosarul .
Discuție CIM suspendat /
Buna ziua ! Deci : am CIM suspendat de 9 luni , am primit si ordonanta de la parchet cu NUP plus o amenda administrativa de1000 ron , firma contesta ordonanata (nu e definitiva ) si cfm art 52 ... codul muncii , salariatul revine in activitate cu hot .jud. definitiva . Bun ! Ce trebuie sa fac eu ? ce urmeaza ?

multumesc !
:(
Discuție CIM suspendat
Buna seara ! Revin :am primit solutia de la parchet cu NUP si amenda administrativa si angajatorul va contesta decizia ... ce va mai urma ?

va multumesc pt raspunsuri