Cum sa procedez, in cazul in care am avut un chirias (de la o ambasada), contractul de inchiriere a fot facut pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014, el a plecat pe data de 23.11.2013, fara sa-si plateasca utilitatile, fara sa renoveze si sa curete spatiul (conform contractului) si fara sa plateasca pagubele pe care le-a produs. Va multumesc.
Duminica trecuta am fost muscat de un ciobanesc mioritc,in curtea unde am mers pentru a -mi face manechiura,am fost dusa de urgenta la spitalul floreasca cu slavarea unde am fost operata si ramas internata 5zile ,in momentul de fata sunt internata la spitalul militar deoarece cei de la floreasca sunt nu m au tratat corespunzator..Stapanii au spus ca suporta toate cheltuieliile ,dar numai raspund la telefon ...
As dori sa ii dau in judecata ..vreau sa stiu daca se poate si ce sanse am...
Va rog, sa ma lamuriti daca pentru sustinerea examenului de definitivat 2014, mai este nevoie de modulul psihopedagogic, daca am terminat in acest an un master didactic in cadrul DPPD - UCTB cu titlul "Tehnologii didactice asistate de calculator".
Va multumesc.
Am un contract de inchiriere pe perioada 01.02.2013 - 31.01.2014, cu un cetatean strain atasat al unei ambasade. In urma cu 2 sapt. m-a anuntat ca vrea sa plece la sfarsitul lunii noiembrie, dar are multe datorii fata de mine, privind facturile de utilitati, renovarea spatiului, etc.
Nu stiu cum sa procedez in aceasta situatie, drept pentru care va solicit sprijinul.
Va multumesc.