doamne , normal ca de la serviciul inmatriculari se elibereaza numerele nu de la firma care se ocupa cu inmatriculari , am apelat la firma pentru a nu mai pierde timp pe la cozi si ghisee , si firma mi-a zis ca obtine ea pt mine aceste nr , dar nu am facut nici o procura la notar nimic . cum e posibil sa le obtina asA/
buna ziua , m-am dus la cineva care se ocupa cu inmatriculari masina pentru a obtine numere provizorii , (rosii) si i-am dat toate actele masinii , si acum citeam pe net ca acestea se pot da doar propietarului , pentru altcineva trebuie procura la notar.precizez ca nu am facut nici o procura nu am facut nici un act nimic. e in regula ? e legal ?
pai brieful mic din germania cel vechi il am cel nou dupa ce am facut contractul de vanzare cumparare s-a pierdut , restu actelor le am :P masina nu am inmatriculat-o in romania , inca e cu nr de germania, , si nu stiu ce sa fac , pot circula asa cu masina ? unde sa ma duc
buna ziua , mi-am cumparat o masina din germania , toate bune si frumoase , acte in regula tot . si intr-o seara ma uit in acte , si nu imi gasesc talonul masinii ,parca sa evaporat. am doar talonul vechi al acesteia si restul actelor , dar talonul lipseste .! ce pot face pentru recuperarea acestuia ?si pentru a putea circula cu masina ? tin sa precizez ca inca nu am apucat sa inmatriculez masina
Se mai poate infiinta SRL-D ? pentru ca am citit ca programul este inactiv , este inactiv doar pentru obtinerea de fonduri ? sau si pentru scutirea taxelor infiintare si facilitatiile aferente ,angajati , etc. Multumesc anticipat
buna seara,
unchiul meu are dubla cetatenie (america si romana) deci e si cetatean american , as dori sa stiu daca poate sa aduca o masina din america fara sa o inmatriculeze in romania , deci sa circule cu numele americane pe teritoriul romaniei . platind in sua impozit , taxe si , si masina sa o conduc eu cand el pleaca inapoi in state