avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D

Se mai poate infiinta SRL-D ? pentru ca am citit ca programul este inactiv , este inactiv doar pentru obtinerea de fonduri ? sau si pentru scutirea taxelor infiintare si facilitatiile aferente ,angajati , etc. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:17, 29 Noiembrie 2013
Da, ati inteles bine. Puteti sa va infiintati in continuare o astfel de societate la Registrul Comertului. Informatii aveti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl si fonduri europene/nationale ioana17marcu ioana17marcu buna ziua sunt o tanara care vrea sa infiinteze un srl in mediul rural avat ca activitate comertul.as vrea sa stiu unde trebuie mers pentru a putea infiinta ... (vezi toată discuția)
Srl-d daca am deja srl? pb pb Salut, Vroiam o confirmare. Nu pot sa fac un SRL-D si sa beneficiez de scutirile pana la 4 angajati / 10.000 EUR nerambursabili daca sunt deja asociat (sub ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - d (debutant) HelenMoniq HelenMoniq Buna seara! In urma unui curs de antreprenoriat, cu planul de afaceri de la sfarsit am castigat un premiu in bani, dar pentru a benificia de acestia tb sa-mi ... (vezi toată discuția)