avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate liviurosu

Activitate liviurosu

Discuție ANAF
Buna ziua.Un prieten a primit instiintare de la Banca unde are cont, ca ANAF a facut un credit pe numele lui de 3100 pentru a plati o datorie in Norvegia..Se poate asa ceva ?E legal?Adica ANAF a platit datoria lui in Norvegia luindu-i credit pe numele lui la Raiffeisen ,fara semnatura lui sau consintamantul sau.
Va multumesc,mai am 2 intrebari,daca vand apartamentul surorii mele,ei il mai pot lua?Nu pot sa-i las pe parinti pe drumuri.Se poate prescrie cazul dupa 5 ani?
Da,asa este firma a fost pusa in insolventa.pt datorii neonorate .Adica taxele fiind prea mari nu au putut plati in totalitate.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Firma a depus bilantul in mai.Datoriile sunt spre HMRC.Nu exista condamnare.Sentinta va fi in noiembrie.Donatia a fost facuta in iunie,
Va multumesc.
Pentru neplata taxelor in UK a parintilor cca 20000 lire(mentionez ca au avut o firma Self Employed )pot sa vina in tara sa-mi ia apartamentul donat de parintii mei?
Buna ziua

Am girat pentru o persoana,iar de cateva luni bune nu-si mai poate plati ratele,totadata mi-a venit sa platesc eu din salariu.Care este procedura standard,prima data banca executa silit acea persoana si in cazul in care nu-si poate recupera banii,atunci ma pune pe mine la plata?Sau din momentul cand acea pers.nu mai plateste ma pune la plata?Mentionez ca nu mai pot lua legatura cu acea pers.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Astupare aerisire
Aceasta aerisire este un gemulet de aprox 25 cm pe 25 cm din camara vecinului in balconul meu.Deci,am dreptul sa astup acel gemulet ?
Va multumesc.
Buna...

Vecinul meu are aerisirea in balconul meueNu pot sa aerisesc camera deoarece tot timpul imi vine miros de mancare si abur de pe acea aerisire.Intrebarea este,am dreptul sa inchid acea aerisire din balconul meu?Mentionez ca apartamentul e cumparat de mine si toata investitia facuta in acel balcon,tencuit,glet,parchet,se deterioreaza vizibil.Am inchis balconul cu termopane si oricum acea aerisire nu mai este functionabila?Ce pot sa fac?
Va multumesc....