Buna ziua!
Primesc pensie anticipata partiala in Romania.As putea sa lucrez,cu contract de munca ,in strainatate.Acest lucru contravine legilor din Romania?
Multumesc mult!
Buna ziua!Sunt un tanar de 28 ani,sufar de scolioza si cifoza.Sunt considerate acestea ca boli pentru care sa nu fiu inrolat in caz de razboi?
Multumesc mult!
Buna ziua!Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie!Trebuie sa-mi fac Fisa medicala ,pentru prelungirea permisului auto.Lucrez in Bucuresti si nu sunt liber decat sambata. Cunoaste cineva o clinica in Bucuresti,care elibereaza aceste fise medicale si sambata (evident ,si cu consultatiile de rigoare)?Va multumesc din suflet!
Buna ziua!
Imi expira permisul auto in curand. Exista vreo posibilitate sa trimit actele necesare fara ca eu sa ma prezint personal-deoarece lucrez la 150 km distanta si nu pot ajunge in timpul saptamanii-?
Multumiri anticipate!
Buna ziua!
As dori sa stiu daca,la cumpararea unei masini secon hand marca "Citroen",inmatriculata in Romania de cca 3 ani ,trebuie sau nu sa platesc Timbrul de mediu? Mentionez ca actualul proprietar nu a platit aceasta taxa.
Multumesc anticipat
Buna ziua!
As dori sa stiu cat timp are valabilitate fisa medical pentru schimbarea carnetului de conducere,la expirarea acestuia!
Multumiri anticipate!
Buna ziua! Am lucrat timp de cca 32 ani,din care:1 an 7 luni si respectiv 3 ani,in categoria a II-a de munca. Acest stadiu,discontinuu, imi anticipeaza sau nu varsta de pensionare si daca da,cu cat?
Multumesc foarte mult!