avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa a II-a de munca, valabilitate la pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa a II-a de munca, valabilitate la pensionare

Buna ziua! Am lucrat timp de cca 32 ani,din care:1 an 7 luni si respectiv 3 ani,in categoria a II-a de munca. Acest stadiu,discontinuu, imi anticipeaza sau nu varsta de pensionare si daca da,cu cat?
Multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:01, 1 Februarie 2014
Reducerea varstei standard de pensionare este posibila numai daca aveti minimum 6 ani lucrati in grup a II-a de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare clava79 clava79 Nascut 23 1 1953 vechime munca 36 ani din care 32 ani minus 3 luni somaj in grupa ii de munca.Cand pot iesi la pensie Acum somer. Am citit undeva ca cei care ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare bionela5 bionela5 Va rog as vrea sa stiu , la ce varsta pot iesi la pensie in urmatoarele conditii : sunt nascuta in 05.01.1962, am vechime in campul muncii 33 ani, din care 5 ... (vezi toată discuția)
Se poate iesi la pensie anticipat? ramona_84 ramona_84 Tatal meu are 52 de ani este nascut in 26.02.1960 , lucreaza din 10.02.1979 si are in total 38,5 de ani de munca,deoarece 22 de ani s-a incadrat la grupa a ... (vezi toată discuția)