avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Activitate aleton

Activitate aleton

Discuție Amanare dosar
Buna seara,
Sunt implicat intr-un proces de contestare PV, in calitate de Contestator. In prima faza, am depus dosarul de chemare in judecata a Intimatului, ulterior primind o adresa prin care mi se aduc la cunostinta cateva lipsuri la dosar, cu termen de 10 zile de a le completa. In plus, va trebui achitata o taxa judiciara de timbru, in valoare de 51.42 lei, reprezentand un capat de cerere pt. restituirea contravalorii platite.
Intrebarile sunt urmatoarle:
1. Se poate amana acest termen de 10 zile, fara a intra in sanctiunea de anulare a cererii?
2. In cazul in care exista posibilitatea amanarii, mai este necesara plata vreunei taxe judiciare?
Multumesc pentru suport!
Buna seara,
Asa cum scria si cyan, cel mai indicat este sa va adresati FPVS. Sunt oameni foarte ok, cu care am avut ocazia sa lucrez [din pacate :)]. Veti avea nevoie de constatarea politiei; sper ca a fost facuta... In baza constatarii se va face devizul de service si va pot transfera banii in cont. Mai departe, FPVS isi va recupera banii de la vinovat, pe cale juridica. Si mai departe, ar trebui sa se autosesizeze Procuratura.
Bafta!
Buna seara,
Nu am cunostinte juridice, asa ca nu imi voi da cu parerea despre acest aspect. Ca experienta asemanatoare, si mie mi-a fost ridicat auto in S6 pe motiv ca era parcata prea aproape de intersectie. Tot ce pot sa spun este ca intreg procesul in Civil dureaza extrem de mult, iar prin proces nu ma refer la instanta, ci la intreaga procedura. Evenimentul s-a petrecut in luna Septembrie 2013, am facut plangere in Octombrie 2013 (in termenul legal) si nici pana in ziua de astazi nu am primit PV pt a-l contesta. Din experientele altora, am inteles ca Politia S6 nu si-a creat vreo prioritate din trimiterea PV sau chiar cu prezentarea la procese. Sigur, informatii de pe net, neverificate.
Bafta si sa ne tineti la curent cu rezultatele!
Buna ziua,
Am primit o amenda de la Jandarmerie, in urma protestelor din 17.11.2013 (impotriva proiectului Rosia Montana). As dori sa depun o contestatie la aceasta amenda, cu reprezentare in Instanta. Mentionez ca timpul nu imi permite sa particip la proces, acesta fiind si motivul pentru care caut o persoana care sa imi reprezinte interesele in momentul infatisarii. Va rog sa-mi spuneti daca stiti un avocat care se ocupa de astfel de cazuri.
Multumesc!
O zi buna!