avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate kaleda

Activitate kaleda

Răspuns la discuția Ore suplimentare
imi puteti da un sfat? ce as putea face? eu inteleg ca trebuie sa avem dreptul la liber/sa fim remunerati pentru intreaga perioada cuprinsa intre 17-22 si noi primit "ore suplimentare" dupa minutele de pe telefon fizic consumate. va multumesc inca odata
Răspuns la discuția Ore suplimentare
V-as ruga in primul rand sa ma lamuriti daca in acest caz "ore suplimentare" sunt concret minutele vorbite la telefom sau este intervalul orar in care noi trebuie sa fim la dispozitia societatii. va multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie : sunt angajat impreuna cu o alta persona pe un post de asistent. programul de lucru este 8-17 si 13-22 in dua schimburi alternative. Problema survine in momentul in care unul dintre noi merge in concediu, atunci cel care ramane lucreaza asa 8-17 iar de la 17-22 este "permanenta" asta insemnand ca merge acasa cu acte si telefon si are obligatia sa raspunda la orice solicitare. Plata intervalului 17-22 se realizeaza astfel : se ia telefonul mobil se calculeaza cate minute ai stat la telefon si suntem platit dublu pentru acele minute, nu depasesc 30 min niciodata. Mai mentionez ca in intervalul acesta 17-22 nu putem sa avem o activitate personala deoarece daca suna telefonul trebuie sa avem calculator si acte la indemana. Ma poate ajuta cineva cu sfaturi va rog? Ce sa facem sa fim platiti pentru orele pe care le folosim in interesul societatii? O zi frumoasa.
Răspuns la discuția Activitate SRL-D
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi sau daca nu sa ma indrumati catre cine ma poate ajuta cu aceste informatii. o seara placuta
Buna ziua. Am un SRL-D cu CAEN 4791 activitate principala. voi vinde imbracaminte si accesorii (gablonturi) pe un site. intrebarea mea este doar pe site pot vinde? ma impiedica ceva sa vand pe facebook spre exemplu? sunt obligata sa vand doar pe site? mentionez ca toate produsele se vor trimite cu factura si introduse pe firma indiferent cum vor fi vandute.va multumesc anticipat
Buna seara. As dori sa ma indrume cineva referitor la actele necesare constituirii capitalului social pentru un SRL-D in curs de infiintare. Am fost la registrul comerului de unde am obtinut Dovada de retinere a numelui si mi s-au dat o serie de documente de completat cu care trebuie sa ma intorc la registru impreuna cu dovada depunerii capitalului social. Am fost la Banca si mi se cere Actul constitutiv si nu stiu ce reprezinta. Va multumesc si o seara placuta va doresc
buna ziua,

as dori sa deschid un SRL-D pentru un magazin on line de haine. as dori sa stiu de ce am nevoie pe langa deschiderea site-ului, a societatii si gasirea unui furnizor. hainele le voi aduce din china pentru inceput si facturile imi vin sub forma proforma, pe care imi scrie ca si produs "20% poliester 80% lana" 20 buc pret 100$ spre exemplu. vreau sa stiu daca sunt ok. mai am o intrebare hainele vin fara etichete si doresc sa le pun eu etichete cu emblema firmei. am nevoie de ceva autorizatii? va multumesc anticipat