Buna ziua,
Am rugamintea de a imi comunica pasii, pentru achizitionarea unui apartament cu clauza de intretinere .
Buna ziua,
M-am exprimat gresit ,doresc sa fac o lamurire pe intelesul tuturor .Ce acte am nevoie si ce pasi trebuie sa urmez pentru a incheia o asigurare pe numele meu deoarece pe prietenul(a) meu/mea il /o costa suficient de mult .Mentionez taxa auto este recuperata .Trebuie trecuta masina pe ambele persoane ,cum se procedeaza ?
Buna ziua,
1. Ma intereseaza cum se pot pune doua persoane pe talonul de masina, respectiv a doua persoana? Ma intereseaza acest lucru deoarece, ies mai ieftin la RCA.
2. Daca talonul este pe un anumit judet cat si detinatorul, a doua persoana poate sa fie din alt judet?
Ex: masina este inregistrata pe cluj cat si detinatorul, iar a doua persoana este din ploiesti
Si daca se poate acest lucru, care ar fii pasii de urmat?
Va multumesc
Buna ziua,
Tin sa precizez ca am intrat in posesia adeverintei pentru vechime dar , am totusi o nelamurire:
- orele de noapte nu sunt specificate, am lucrat 12/24 12/48 si din cate am inteles pentru pensie ma ajuta ca am lucrat si de noapte, doamna de la firma zice ca nu exista un formular, cel putin asa zice ea, eu cum demonstrez aceste ore de noapte lucrate deoarece nu am nimic la mana.
Va multumesc!
Va multumesc si tin sa mentionez ca mi-ati fost de mare ajutor.
Pot face aceasta solicitare pe mail?
Cu respect!
Doamne ajuta ! :)
Buna ziua, tin sa mentionez ca am primit astazi decizia de incetare si contractul a fost desfacut cu art 61 litera a, din ce am citit eu abatere grava.....de parca le-am furat sau mai stiu eu ce, in fine, intrebarea mea este:
Stiu ca nu se mai opereaza in cartile de munca, domnii nu ar trebui sa imi elibereze o adeverinta pentru lunile lucrate????
Cu respect!
Multumesc mult dar, domnii unde este asigurarea nu imi pot despagubii, dau un exemplu decat maxim 3000 lei si sincer doar atat ma cam costa haionul.
Restul de piese nu imi convine sa le platesc eu .....
Va multumesc mult pentru raspunsuri, mai am o problema domnii angajatori nu vor sa imi elibereze bonurile de masa pe zilele lucrate in august.
Pot face acest lucru?
Mentionez ca doamna de unde ridicam bonurile ma trimite la firma (firma fiind la alta adresa) si tot asa.
As putea cere trimiterea bonurilor impreuna cu adeverinta de vechime si ce acte mai mi se cuvin prin posta sau curier?
Cu stima
Aceasta cerere de care spuneti se refera la decizia de incetare?
Asa cum am spus ce dovezi as putea aduce daca aceasta condica se afla la firma?
Multumesc!