avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate PV2010

Activitate PV2010

Discuție Impozitarea PFA
1. Atunci când o PFA are un cod CAEN după care impozitarea se face după norma pe venit și un alt cod CAEN după care impozitarea se face în sistemul real, cum se calculează impozitul?
2. În situația de mai sus, La calcularea impozitului pot fi luate in considerare și cheltuieli deductibile?
Vă mulțumesc anticipat pt. ajutor!
Răspuns la discuția Capelă mortuară
Vă mulțumesc pt. răspunsuri !
Există lege specială pt. locația și constrirea capelelor mortuare ? Mă interesează dacă capela mortuară se poate construi pe teren intravilan sau numai într-un cimitir sau teren extravilan ?

Vă mulțumesc anticipat pt. răspuns !
Dacă aveți posibilitatea vă rog frumos să mă ajutați cu un formular editabil a declarației 230, valabil pt. anul acesta.

Vă mulțumesc frumos !
Discuție Alegeri locale
1. Legea permite participarea ONG- urilor la alegerile locale ?
2. Legea permite ca o persoană care nu este membrul niciunui partid politic să candideze la alegeri pe lista unui partid ?

Vă mulțumesc anticipat pt. răspuns !
Vă mulțumesc foarte frumos !
Perioada: 1986 - 1995
S.C. Kronberger Grup S.A. Buzău
Doresc să mă pensionez, dar am pierdut cartea de muncă. Pentru dovedirea vechimii am intenționat obținerea adeverințelor de la firmele la care am lucrat.Întrucat, unul dintre aceste firme nu mai are activitate,am fost la Arhiva Naţionala care mi-a dat un nume cu un număr de telefon mobil și o adresă de e-mail. În prima fază, în urmă cu 2 luni, am reușit să iau legătura cu acea persoană. Mi-a spus că momentan nu este acasă, dar după ce vine acasă ia legătura cu mine. Dar de atunci nici la telefon, nici la scrisoare nu-mi răspunde.Cum aș putea rezolva această problemă cât mai repede, întucât acei ani îmi lipsesc pt. a mă putea pensiona.

Vă mulțumesc anticipat pt. răspuns !
Ce bază juridică și ce șansă de câștig are cererea care a apărut nu demult pe rețeaua de socializare și care se referă la returnarea impozitului auto din cauza stării necorespunzătoare a drumului dintr-o localitate anume ?

Discuție Amendă SANEPID
Salon de înfrumusețare a fost amendat de către SANEPID. În registrul unic de control nu a fost trecut nimic. Proprietarul salonului poate să contesteze din această cauză amenda ?