[ link extern ] .
In ordonanta din 31 august scrie ca intra in viguare din ziua respectiva.si organele fiscale recalculează impozitul pt perioada 1 ianuarie- 31 august!!! Art 2 din ordinanata face referire la acest aspect.. de aceea sunt in ceata
buna ziua. astazi am depus cererea pentru scutirea de impozit auto in baza OUG 46 din 31 august 2016,art 469 alin 5 care imi da dreptul sa fiu scutit de impozitul la o masina . mentionez ca nu sunt casatorit,deci nu exista situatii de co-proprietar.
intrebarea mea este,: din ce data beneficiez de scutire? este aplicabila si pt restul anului 2016 sau doar pt anul 2017? va intreb pt ca am primit un raspuns verbal de la juristul primariei care sustine ca eu voi beneficia (daca am dreptul),doar din 1 ianuarie 2017.pt ca asa prevede codul fiscal,
va multumesc
PS: din cauza taxei de mediu f mari, nu sunt proprietar in cartea masinii,insa in baza contractului de vanzare cumparare am inregistrat.o la primarie si platesc impozitul de 3 ani, Este un motiv pt neacordarea scutirii? multumesc
Bună seara. Am permisul suspendat 3 luni pentru viteză. Vreau să susutin examenul pentru reducere suspendării însă a trecut o luna deja din suspendare. Se mai poate susţine acum examenul? Mulţumesc
Buna ziua. Va cer sfatul inca o data. Am contestat un proces verbal, s.a declarat nefondata cererea. Am termen de 30 zile pentru apel. Eu nu intentionez sa fac apel.Intentionez insa sa formulez cererea pentru susţinerea examenului de diminuare a suspendarii. Cand pot depune aceasta cerere? Pot conduce in aceasta perioada? Am cunostinte care au stat 4 luni fara permis , pentru ca nu au depus cererea la timp, chiar daca perioada de suspendare era de 3 si vreau sa evit asa ceva.Multumesc anticipat
Eu nu am solicitat sa se judece in lipsa, insa biroul de politie rutiera s solicitat. In cazul in care procesul verbal se declara valabil, in cat timp se publica decizia? As vrea sa depun cererea pentru a sustine examenul de diminuare a suspendarii.Multumesc
Buna ziua. Am contestat un proces verbal de viteza. A avut loc prima infatisare. S.a stabilit termenul pentru a doua. Insa nu ma pot prezenta la al doilea termen. Menţionez ca m.am reprezentat singur. Intrebare mea este, care sunt repercusiunile? Se judeca in lipsa in cazul in care lipsesc?
da,este modelul vechi..B baza nu se schimba,iar T tinta se schimba dar ,se schimba intr-un mod ciudat..adica nu scade sau creste ,ci da valori ciudate cum am mai spus si mai sus.. trece de la 107 direct la 78,apoi creste iarasi la 103 si scade brusc 67..in trafic e doar o masina care stationa. multumesc
Buna seara. Am contestat un proces verbal de viteza. Am primit o intampinare cu cateva din probele cerute de mine.Astazi a avut loc prima infatisare,unde am primit un CD cu filmarea.Am solicitat si manualul de intructiuni al radarului pentru a dovedi ca initiala T inseamna testare si nu Tinta sau Target. Insa judecatorul nu a fost de acord. Intrebarea mea este,se mai poate face ceva in legatura cu acest aspect?Eu consider ca-i necesar manualul pt ca filmarea este neconcludenta.Ba am viteza de 107 ba de 78,apoi sare la 103 si din nou la 67 :O Mentionez ca eram singura masina pe strada,era noapte iar nr meu a devenit vizibil doar cand eram la 5-6 m de masina de politie..Multumesc anticipat