avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters308898

Activitate ContSters308898

Buna seara. Ma judec cu unul si am castigat procesul, i s-a trimis comunicarea pe data de 30.04.2014 si el nu vrea sa semneze confirmarea iar acum nu stiu care sunt pasii si ce as putea face. Sunt constient ca v-a face contestatie dar macar sa stiu o treaba.
eu nu sunt parte implicata in acest proces. el se judeca BIROUL RUTIER PITESTI, ca a considerat ca e nevinovat iar politistul a luat o decizie gresita. dar cei de la asigurari au spus ca nu ma pot despagubi pana cand nu se va termina procesul. Pot sa ma interesez chiar daca nu sunt parte in acest proces?
Am avut un accident acum cateva luni iar ce vinovat a depus contestatie la judecatorie si ieri a fost procesul dar sa anulat cererea lui. Am fost la asigurari si mi-au spus ca are termen 15 zile sa faca recurs de la comunicare. Inteleg ca pe net mie imi apare doar pronuntarea instantei dar cand aflu eu cand a fost comunicata si lui prin scrisoare acasa?
Răspuns la discuția Încheiere finalã (dezinvestire)
Comunicarea sa facut astazi sau trebuie sa primeasca vreo foaie acasa? Mentionez ca el nu a fost la tribunal azi.
Vreau sa stiu daca aceasta este o decizie finala sau mai trebuie sa asept 15 zile ca sa vad daca cealalta persoana mai depune vre-un document???

Ora estimata: 08:30
Complet: C4/12-Camera Consiliu-NCPC
Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 200 alin.3 NCPC anulează cererea. Cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,24.04.2014.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 24.04.2014
Buna ziua. Am facut un accident acum vreo 2 luni si cel vinovat a depus contesatatie impotriva procesului verbal. Procesul verbal a fost facut pe data de 26.10.2013 iar eu am primit copia de pe contesatia celui vinovat iar aici imi arata ca este facuta pe data de 11 Decembrie 2013. Asta inseamna ca a depus contestatia in a 16 zi. Dar am mai citit si ca in cazul in care el semneaza procesul verbal (ceea ce sa si intamplat) se ia in considerare din data aia nu de pe data de 27. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu aceasta situatie. Multumesc
Acum 1 luna de zile mergeam pe o strada cu 3 benzi (toate sens unic) eu aflandu-ma pe banda 3 iar la un moment dat un sofer de pe banda 2 mi-a taiat calea vrand sa intre pe o alta straduta. L-am lovit cu partea dreapta in roata si el se credea nevinovat. Am mers la politie sa constate cine este de vina si asa cum preconizam eu, el a iesit. Am fost la asigurari cu PV de la politie si cu actele lui pentru a putea fii despagubit iar la vreo 8 9 zile sa aflu ca a facut contestatie la PV. Acum cei de la asigurari imi spun ca nu ma mai pot despagubi pana ce nu se termina procesul cu acest sofer. Am sunat la CSA si le-am spus ce mi-au zis cei de la asigurari pentru ca nu mi se pare normal sa stau cu masina avariata 6 7 8 9 luni sau cat o dura procesul din cauza ca ala a depus contestatie. Cei de la CSA mi-au spus ca pot face o declaratie pe proprie raspundere ca in cazul in care instanta schimba vinovatul eu sa restitui suma primita de la asigurari. Azi am primit in posta un raspuns de la asigurari cum ca "Solutionarea dosarului de dauna se va face dupa hotararea instantei" fara sa imi spuna in baza carei legi se stopeaza acest dosar de dauna fara nimic in plus. Spuneti-mi ce e de facut si daca pot sa imi iau banii de la asigurari in baza acelei declaratii pe proprie raspundere.