avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate remimihai

Activitate remimihai

Bună ziua mama mea când sa căsătorit ma avea pe mine atunci aveam aproximativ opt nouă luni a mai făcut trei copii. Aproape de 58 de ani au divorțat fără să fie dezbătută mastenirea .In urmă cu 9 ani tatăl meu vitreg a murit și acum 2 ani sau dezbătut moștenirea eu nu am fost chemat la notar pe motiv că nu sunt copilul lui. Am și eu o întrebare aveam dreptul la moștenire sau nu trebuia să fiu și eu prezent când sa dezbătut moștenirea?
Buna ziua. La data de 3 aprilie am depus dosarul de somaj si imediat am gasit alt loc de munca. Cata perioada trebuie sa stau in somaj ca angajatorul sa beneficieze de subventiea de 900 ron si eu de 30% din somaj? Mentionez ca am peste 45 ani
Buna ziua a-si dori sa stiu daca ma angajez din timpul somajului si nu i-mi convine locul de munca pot reintra din nou in somaj sa continui cu lunile ramase.Va multumesc
Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema ma intereseaza daca se mai poate recupera taxa de mediu care am platito la o masina care am cumparato din strainatate si am platit taxa la finante publice pe data de 26.11.2013 si masina am inmatriculato pe data de 5.12.2013 Va multumesc si ce trebue sa fac ?