avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua mama mea când s-a căsătorit ma avea pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua mama mea când s-a căsătorit ma avea pe mine atunci ...

Bună ziua mama mea când sa căsătorit ma avea pe mine atunci aveam aproximativ opt nouă luni a mai făcut trei copii. Aproape de 58 de ani au divorțat fără să fie dezbătută mastenirea .In urmă cu 9 ani tatăl meu vitreg a murit și acum 2 ani sau dezbătut moștenirea eu nu am fost chemat la notar pe motiv că nu sunt copilul lui. Am și eu o întrebare aveam dreptul la moștenire sau nu trebuia să fiu și eu prezent când sa dezbătut moștenirea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:32, 31 Ianuarie 2022
Buna ziua,
Nu, daca nu ati fost infiat de dumnealui.
Aproape de 58 de ani au divorțat fără să fie dezbătută mastenirea

Mostenirea dupa cine ? sau ati vrut sa ziceti partaj ?
Am și eu o întrebare aveam dreptul la moștenire

Dupa cine sa aveti drept de mostenire ? dupa sotul mamei ? pe sotul mamei sau fostul sot, il mostenesc copiiilui, dvs nu sunteti printre ei. Dvs va mosteniti mama alaturi de ceilalti copii ai sai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar ... FabianOnel FabianOnel Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar mama a murit după 6 ani de la căsătorie, eu și fratele meu, avem dreptul la averea lăsată de ... (vezi toată discuția)
Mostenitor fara drepturi? IONEL-1972 IONEL-1972 as dori sa ma indrumati ce este de facut, precizez urmatoarele mai jos : - am fost infiat de catre sora tatalui meu natural in anul 1980 cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune: bună ziua,tatăl meu a divorțat de mama, s-a recăsătorit, între ... Borota Sorin Borota Sorin Succesiune: Bună ziua,tatăl meu a divorțat de mama,s-a recăsătorit,între timp au murit pe rând mama vitregă(acum 12 ani),tata(acum 5 ani) și mama ... (vezi toată discuția)