avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare din somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare din somaj

Buna ziua. La data de 3 aprilie am depus dosarul de somaj si imediat am gasit alt loc de munca. Cata perioada trebuie sa stau in somaj ca angajatorul sa beneficieze de subventiea de 900 ron si eu de 30% din somaj? Mentionez ca am peste 45 ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 17 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs veti beneficia de cei 30% pana la data cand ar expira perioada pentru care ati fi primit indemnizatia de somaj , iar angajatorul are obligata sa va mentina raportul de munca activ timp de 18 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare din somaj Perota Perota M am angajat din somaj cu cm perioada nedeterminata la 1 aprilie 2018 si am primit o alta oferta de angajare de la o alta firma care m ar avantaja mai mult..As ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj rhuna_sara@yahoo.com rhuna_sara@yahoo.com in luna iulie anul acesta am absolvit facultatea si am luat ex. de licenta.in sept am depus dosarul de somaj,deoarece nu am gasit un loc de munca in aceasta ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana peste 45 de ani iuliana_gradinaru iuliana_gradinaru Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune: pot angaja o persoana peste 45 de ani si pot beneficia de subventie conform Legii76, in situatia in care si-a incetat ... (vezi toată discuția)