banca la care am un credit ipotecar, la solicitarea mea mi-a transmis o oferta de diminuare a dobanzii si eliminare a unor comisioane.
vreau sa accept oferta.
cum pot proceda?
putem semna un act aditional prin corespondenta?
am nevoie de urmatoarele informatii referitor la initierea unei actiuni impotriva unei banci:
-locuiesc in strainatate, vin in Romania doar in concediu-pot introduce o actiune solicitand judecarea in lipsa?
-pot indica ca si domicilie ales pentru comuicare actelor de procedura, adresa unei rude?
As dori sa stiu daca pot lua anul viitor 4 zile concediu ce mi s-ar cuveni anul acesta.(fara aprobari etc)
Anul trecut am fost obligati sa ne luam toate zilele de concediu in anul in curs.
intentionez sa transmit o petitie catre CEDO.am nevoie de cateva lamuriri:
-actele se trimit in copie certificate cu originalul sau in copie simpla?
-este in regula sa transmit de prima data formularul tip?
va supun atentiei urmatoarea speta:
are o contestatie impotriva unei decizii de pensonare sanse de reusita daca este formulate dupa aproximativ 4 ani mergand pe imprescriptibilitatea dreptului la pensie?
In speta, instant de fosnd a respins actiunea, ca prescrisa.
Am formulat apel insa a fost ca respins ca tardive declarant.(decizie corecta).
ce sanse/riscuri ar fi in cazul unei plangeri la cedo?
ce as putea invoca?
S-a judecat in fond la tribunal,sentinta a fost data cu apel, iar pe sentinta din apel(care s-a judecat la curtea de apel) scrie doar "definitiva", nu cu recurs in termen de...
ce se poate face in cazul in care avocatul cu care am incheiat un contract de asitenta juridical pt a ma reprezenta in instant nu apare pe tabloul avocatilor?
este un avocat fals?
ma pot adresa UNBR sau direct Parchetului cu o plangere penala?
avocatul cu care am incheiat contrat de asistenta juridica pt a formula apel impotriva hotararii din fond, a declarant apelul tardiv, in consecinta s-a respins ca tardiv declarat.
ce pot face?plangere la Barou?vreau sa imi inapoieze onorariul.
pot cere si despagubiri(daune morale)?
multumesc.