avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate alinaali

Activitate alinaali

buna ziua! prietenul meu o fost condamnat la 1 an si 4 luni pentru conducere fara permis .pe data de 5 si 7 noiembrie a intrat in comisiile de liberare.nu are rapoarte ,a iesit la munca,a avut 2 permisii de 24 h.comisia din penitenciar i-a dat 2 luni amanare pentru recidiva.comisia de la medgidia ia dat 1 luna urmand sa fie judecat dupa 5.12.2014.acum ce se va intampla ii va da din nou amanare sau ii v-a accepta cererea de eliberare?
Răspuns la discuția Comisie liberare
da asta am citit si eu dar vreau o parere.el a fost la munca, nu are rapoarte, a participat la cursuri.doar ca are recidiva.vreau o parere mai concreta va rooog
Buna ziua.prietenul meu a fost condamnat la un an si 4 luni de inchisoare cu executare in ianuarie pentru conducere fara permis fapta fiind facuta in anul 2010.a iesit la munca, nu are rapoarte, a fost si in permisie 24h.pe 5 noiembrie trebuie sa intre in comisia de eliberare o sa accepte sa il elibereze sau nu?tin sa mentionez k este recidivist(pt scandal)
Buna ziua.prietenul meu a fost condamnat la un an si 4 luni de inchisoare cu executare in ianuarie pentru conducere fara permis fapta fiind facuta in anul 2010.a iesit la munca, nu are rapoarte, a fost si in permisie 24h.pe 5 noiembrie trebuie sa intre in comisia de eliberare o sa accepte sa il elibereze sau nu?tin sa mentionez k este recidivist(pt scandal)
Răspuns la discuția ce va urma?
1 an
Răspuns la discuția ce va urma?
dar daca sunt recidivist pot lua suspendare?
Discuție ce va urma?
Solutia pe scurt: HOTÃRÂRE 29.10.2013 În baza art. 86 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 cu aplicarea art. 3201 alin 7 C.p.p. şi art. 37 lit. b C.pen, condamnă inculpatUL X () la pedeapsa de 1 an închisoare. În baza art. 87 alin.1 din O.U.G. nr. 195/2002 cu aplic. art. 3201 alin. 7 C.p., şi art. 37 lit. b C.pen, condamnă acelaşi inculpat la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare. În baza art. 33 lit. a raportat la art. 34 alin. 1 lit. b C.pen., contopeste pedepsele aplicate prin prezenta, inculpatul urmând să execute în final pedeapsa cea mai grea, de 1 an şi 4 luni închisoare. Pedeapsa se execută în regim de detenţie potrivit art. 57 C.penal. În baza art. 71 C.penal interzice inculpatului exercitiul drepturilor prevazute de art. 64 lit.a teza a doua si lit.b C.penal. În baza art. 191 alin. 1 C.pr.penala, obligă inculpatul la plata sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de statul român. Cu recurs in termen de 10 zile de la pronunţare. Pronuntata in sedinta publica, azi, 29.10.2013. Preşedinte
Document: Hotarâre 1268/2013 29.10.2013 .AM FACUT RECURS CE SE POATE INTAMPLA?POT LUA SUSPENDARE?