avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1644 soluții astăzi
Forum Activitate edy9111

Activitate edy9111

Răspuns la discuția Amenzi neplatite
ok,dar eu am fost chemat la lucru in folosul comunitatii numa ca nu am fost gasit la domiciliul respectiv.Asta nu inseamna ca m-am sustras sau am refuzat intentionat.
Răspuns la discuția Amenzi neplatite
Si daca spre exemplu amezile se v-or prescrie findca nici la maturatul stradal nu m-am prezentat. Dupa prescrierea acestor sa presupun ca imi cumpar un imobil,mi se va mai pune sub sechestru?
daca locuieste numa 15 zile din luna,intretinerea o plateste tot pentru o singura persoana. sunt tehnician contabil si tin administrarea de chetuieli la 3 blocuri. Dupa 15 zile va trebuie sa il treaca la cheltuieli,copie buletin la adinistratia blocului si mai multe detalii.Acuma depinde de fiecare administrator de bloc. Spre exemplu eu le-am cerut si adeverinte de la locul de munca,iar studentilor adeverinte de la facultate+copie dupa C.I. findca in caz de ceva sa am de unde sa-i iau. In blocurile unde tin eu administratia am peste 60% chiriasi.
Poate domicilia la adresa domiciliului tau atata timp cat nu depaseste 15 zile calendaristice pe luna. Dupa cele 15 zile esti obligata sa il treci in spatiul locativ + sa-i faci formele legale de sedere cum ar fi un flotant(mutatie provizorie). Aceasta se poate face pe 3luni,6 luni sau un an de zile.dar ai grija ca in caz ca apar divergente si vrei sa-l dai afara din locuinta nu ve-i mai putea findca are resedinta facuta la tine si cat aceasta este valabila nu mai poate pleca asa usor din locuinta ta.Concluzia este ca 15 zile sta la tine si 15 face naveta. :sorry:
Răspuns la discuția Victimele strazii
Salut! trebuie sa deschizi un procez pe parte civila asupra firmei lui de asigurari si sa atasezi probele video la dosar. Sau poti sa faci recurs si la fel sa le atasezi.
Discuție Accident rutier
Daca un domn bine voitor,ma lovit pe trecerea de pietoni si am avut nevoie de 9 zile ingrijiri medicale pot deschide proces pe civil???
Daca in anul 2011 am luat cateva amenzi pentru tulburarea ordinii si linistii publice contravetionale pe leg. 69/1991 si totalul lor ajunge la suma de aproximativ 2500ron ce poate face statul impotriva mea???#-o