avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruF21

Activitate AlexandruF21

Buna seara! M-am inscris la titularizare in Bucuresti. Eu sunt din Dolj si pentru validarea dosarelor trebuie sa fiu acolo pe 30 mai. Problema este ca eu am ore in ziua aceea. Pot sa fac imputernicire notariala sa se duca la validare unul din parinti in locul meu? Trebuie sa prezint doar buletinul acolo. Multumesc.
Aveti perfecta dreptate. Multumesc. La ce va referiti prin "an"? Va referiti cumva la "ancheta nefinalizata"?
Multumesc pentru sfaturi. Am fost la politie astazi, dar domnul politist a zis ca pot reveni maine sa fac plangere pentru furtul telefonului (doar aparatul si cartela, ceea ce nu ma incalzeste mai deloc deoarece valoarea lui este prea mica pe piata in acest moment). Abonamentul l-am blocat imediat cum am luat legatura cu cei de la orange, adica tot astazi si tot azi mi-au dat o noua cartela cu acelasi numar. Despre celelalte acte, buletinul - domnul politist a spus ca nu trebuie sa-mi fac altul deoarece eu il am pe cel fizic, iar despre restul actelor a spus la fel. Omul de etnie roma mi-a spus ca fumeaza "legale", asa ca presupun ca telefonul mi l-a luat ca sa-l vanda pe o suma de nimic sa faca rost de bani si cumparatorul, care va fi probabil tot un om de aceeasi etnie si nu va avea rabdare sa vada toate pozele (aveam peste 200-300), deci ii va da resetare la setarile din fabrica sau il va arunca la gunoi cand va vedea ca pretul lui pe piata nu este mare(maxim 100 lei). Ce parere aveti despre acest lucru?
Salut! Aseara, in jurul orelor 20.00, am fost oprit de un om de etnie roma in jur de 20 de ani, dupa ce initial mi-a cerut telefonul l-a cerut pe motiv ca vrea sa dea un apel. apoi mi l-a furat,amenintandu-ma ca daca nu il dau voi suporta consecintele. Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca aveam il el niste poze cu buletinul,talonul masinii si permisul ca mi-au trebuit undeva; telefonul nu e o paguba asa mare, abonamentul l-am suspendat...dar va intreb: el poate folosi buletinul cu datele mele?
Răspuns la discuția Amenda sex cu o prostituata
Cred ca vrea indoor, fara deranjarea vecinilor. Se poate intampla ceva in cazul asta? Ma refer strict la politie si la cei care fac parte din categoria aceasta.
Buna seara!
Am un prieten si nu stie ce sa faca. Sa se duca sau sa stea acasa? :))
Clientii prostituatelor sunt pedepsiti cu amenda sau cu inchisoare? Care este aceasta?
Multumesc.
Buna ziua!
In cazul in care o persoana doreste sa achizitioneze o masina second-hand din Romania sau din alt stat membru al Uniunii Europene si masina nu are platita timbrul de mediu( fabricata inainte de 2007 in Romania, cu atat mai mult cu cat e adusa din afara ca nu conteaza in ce an e fabricata), trebuie sa plateasca neaparat timbrul de mediu? In caz ca nu trebuie platit neaparat, cum se poate "ocoli"? Daca e "ocolit", la revanzare trebuie platit neaparat sau poate fi din nou "ocolit"?
Multumesc.
Discuție Bani pe net
Buna seara! Am doua intrebari:
1.Obtinerea de bani pe net este legala? Trebuie sa declari ceva la fisc, castigul sau ceva de genul?
2. Este permisa participarea la 2 sistemuri mlm ( fizice si/sau online)?
Multumesc.