avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate adhada

Activitate adhada

M-am dus de curand la Casa de pensii cu cartea de munca si acum am observat ca intre anii 2002-2005 era scris in cartea de munca adjunct sef sectie fara a se opera vre-un spor la salariu, vre-un banut (mentionez ca in acea perioada nu am semnat nici un act aditional si nu mi s-a inmant nici o decizie scrisa). Mai pot face acum proces de recuperare salariala? eu actualmente fiind pensionar de boala.
Fiind o promovare de pe postul de mastru la adjunct sef sectie nu trebuie sa-mi mai de-a ceva la salariu?
Multumesc anticipat!
Am lucrat 27 de ani consecutiv in acelasi loc de munca prevazut in anexa 2 la legea 226/2006 care inainte de intrarea in vigoare a legii 19/2000 erau in grupa I-a iar dupa aceasta devin conditii speciale. Pot beneficia de pensie anticipata partiala ? De la ce varsta? (sunt nascut in 1.07.1967)
Răspuns la discuția Pensionare
Multumim. Vechimea este de 27 de ani consecutivi 100%. Auzisem de un zvon de modificare a legii cu 65-13=52 de ani. Numai bine.
Discuție Pensionare
Sotul meu are o vechime de munca de 27 de ani in gr I, si este nascut in 1.07.1967. Cand se poate pensiona?
Da.
In timp ce beneficiez de perioada de salarii compesatorii dupa autodisponibilizare pot sa iau un alt loc de munca fara sa se suspende aceste salarii?
Pot beneficia in acelasi timp de pensie de handicap si de aceste salarii compensatorii?
Multumesc mult.
Daca nu te prezinti in calitate de reclamant de 3 ori de cate ori citat se inchide dosarul automat sau trebuie sa faci cerere de renuntare judecata?
Buna ziua!
V-as ruga daca se poate sa ma salvati cu un model de cerere de renuntare dosar pensie intretinere copil major din motive personale
Sunt nascut in iulie 1967, am lucrat din 6.04.1985 cu grupa I speciala la cald in aceelasi loc pana in data de 20.12.2013, am plecat conf art.55 lit.b din CM . Cand ma pot pensiona anticipat sau de drept? Multumesc, Costantin Grozavu