avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters309971

Activitate ContSters309971

Răspuns la discuția Condamnare zile munca
cu cate zile de munca echivaleaza 200RON
neaparat cereti prin avocat copii de pe dosarul din cazua.
nu inteleg de unde atata protectie pentru "lucratori". cu regret spun ca inca a ramas doctrina comunista. si vb aia: ei sunt luati sa bata oamenii pt asta iau salarul dar mai ales primele de periculozitate. Cine a vazut macar o data un "lucrator" amabil fara agresivitate. rareori ajungi intr-un birou in care domneste plictisul si batjocura fata de semeni.
mediere penala este obligatorie, daca da din ce data. undeva zice ca din 13 februarie sau 1 august 2013?
Răspuns la discuția Gestiunea frauduloasa !
tw0w a scris:

Delapidarea: folosirea, insusirea sau traficarea de bani, valori sau alte bunuri ce sunt gestionate/administrate de catre un functionar, fie in interesul sau, fie in al altuia
Gestiunea frauduloasa: pricinuirea de pagube unei persoane, cu rea credinta de catre cel care are sau trebuia sa aiba in grija administrarea sau conservarea bunurilor acelei persoane.
Pentru prima sunt prevazute pedepse mai dure ce pot sa ajunga si pana la 20 de ani de inchisoare in anumite situatii.



iin a doua intra si faptul ca persoana a retinut neintemeiat si cu rea-crediinta folosind calitati mincinoase si a transmis in mod tardiv un inscris de care se putea folosi partea contractanta?
indeplinirea cerintelor cf contractului si a discutiilor in prealabil. nu tin neaparat sa ma adresez Baroului ca si ei dau mai departe la Curtea de Arbitraj ca si la mediere e vb bani de dat in plus. nu vreau sa deraiez de la scopul principal, numai sa mentionez undeva reaua-crediinta din partea onorabilului care in loc sa ma ajute m-a impiedicat si in final a trecut si pe cealalta parte a baricadei, situatii care cf statutului avocatului nu se fac si sunt ilegale.
cat priveste obiectivele eu personal am obtinut, "nefiind avocat" mai multe cu niste recomandate decat cu ajutorul avocatului...respectiv....citind un pic mai mult!
de aici concluziile sunt clare: reaua vointa si onorariul neonorat prin servciiile convenite.
Fiind avocat de profesie si avand cunostiinte net fata de mine ar putea vicia Baroul, Curtea de Arbirtaj si mediatorul.
asta in cazul in care mi s-a recomandat av respectiv. nici nu ma gandesc daca n-ar fi fost recomandat!!
exista vreun avocat care sa sustina cazua unui civil in fata organelor de cercetare? foarte greu asta in cazul in care aveti numai declaratia dvs. si IML. ei au probele video de la audiere...
Răspuns la discuția Urmarire penala in rem
legally_aid a scris:

Urmărirea penală in rem presupune acte de urmărire penală cu privire la faptă și nu la un anumit făptuitor, acesta putând să nu fie cunoscut încă.


ce termen de prescriere are urmarirea penala in rem? adica in cat timp se poate face urmarirea penala in rem dupa fapta?
medierea este valabila si in cazul avocat-client sau acolo se aplica arbitrajul Baroului sau OPC? este vorba de neindeplinirea unor cerinte cat si de indeplinirea defectuoasa in defavoarea mea. Cui ma pot adresa in aceasta privinta? vb aia sa rezolv cat mai bine si scurt!
Buna am primit si eu o asemenea amenda pt spam
cam cate ore de munca inseamna 100 RON?