avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dintr-un dosar penal ...m-am trezit cu trei dosare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dintr-un dosar penal ...m-am trezit cu trei dosare penale...

v-am relatat faptul ca sunt implicata intr-un dosar penal de evaziune ...grup infractional.spalare de bani... dar din cate observ domnul procuror a mai deschis inca un dosar pe numele meu ..pentru complicitate ...iar la urmarirea penala din primul dosar cand am inceput sa i povestesc si de niste cecuri pe care le-am eliberat ...mi-a zis ca o sa ma intrebe mai incolo...(exact asa sa si exprimat:am sa te intreb mai incolo acum spune cum sta treaba cu...)si astazi am intrat pe net si am vazut ca sunt cu un dosar la judecatorie si cu unul la tribunal...eu nu am primit nimica acasa..cum ca am fost trimisa in judecata... si nici nu am fost chemata la parchet sa ma instiinteze ca dosarele au fost trimise in judecata sau sa imi spuna sa merg sa studiez dosarele ca urmeaza sa fie trimise mai departe... nu mi se pare normal acest lucru...si in plus de asta nici organele de politie nu au desfasurat o ancheta amanuntita pur si simplu trageam de politai sa mearga cu mine sa i arat anumite treburi...si el imi spunea sa ma duc singura sa gasesc dovezi... imi vine sa urlu cand vad atata .......nu mai zic ce........in fine ce ma intereseaza pe mine este sa aflu daca mai pot primi o sentinta cu suspendare...pe langa prima... care inca nu sa judecat recursul....faptele s-au desfasurat in aceeasi perioada 2009
Cel mai recent răspuns: ContSters309971 , utilizator 12:34, 18 Ianuarie 2014
Depinde de multe lucruri pentru a se face o apreciere despre o suspendare.
Platiti un avocat sa va faca un studiu de caz dupa ce analizeaza dosarul ca sa va lamuriti mai clar.
Generic vorbind ati avea sanse la suspendare dar depinde si de pedeapsa care se va aplica in concret.
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu prea inteleg, nu vi s-a prezentat materialul?
nu mi sa prezentat..... am fost anchetata, dar din cate stiu eu inainte sa trimita dosarul la tribunal trebuia sa ma cheme pentru prezentarea dosarului si acest lucru nu sa inatmplat.
Atii fost pus sub invinuire.
Probabil ca aceleasi acuzatii vor ramane si la instanta.
Prezentarea materialului reprezinta prezentarea probelor si le stiti deja.
neaparat cereti prin avocat copii de pe dosarul din cazua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este de legal si ce drepturi s-au incalcat? alexandrugroza alexandrugroza Buna seara tuturor. Va supun atentiei unele intamplari care s-au petrecut in urma cu cateva zile si as dori sa va citesc si parerile dvs. Intr-un dosar de ... (vezi toată discuția)
Prezentare material-dosar penal MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Am avut un dosar penal in care am calitate de invinuit. A inceput urmarirea penala acum 1 an si jumatate, s a trimis referatul de catre politie la ... (vezi toată discuția)
Drepturile aparatorului in faza de urmarire penala Bery Bery Va propun in continuare o discutie referitoare la art 172 C.Proc.Pen. Art. 172 in fosta reglementare (modificare adusa prin rt. I pct. 99 din Legea nr. ... (vezi toată discuția)