avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate diana1_andra

Activitate diana1_andra

Daca sunt in ancheta penala si vreau sa plec din tara cu un minor cand scot cazieru pentru insotirea minorului o sa apara ceva sau o sa fie vreo problema? Procesul nu e inceput inca
Răspuns la discuția Copil minor- stabilire domiciliu
nu doar cu ei
Daca eu am interdictie de a parasi localitatea si nevasta mea vrea sa plece la brasov cu copilul si sa se mute acolo.Poate face asta copilul sta la parintii mei nu suntem divortati inca. Pot face ceva sa o impiedic sa ia copilul la ea?
poti fi decazut din drepurile parintesti daca ai fost condamnat pentru trafic de droguri iar celalalt parinte doreste acest lucru?
Donu` Patrascu am interdictia din noiembrie si mi s-a prelungit la fiecare 30 de zile acum expira pe data de 5 februarie. Intrebarea mea este daca mai poate fi prelungita tinand cont ca s-a eliminat in noul cod penal sau vor trebui sa gaseasca o alternativa?Care credeti ca va fi aceasta si ce implica ea sunt in ancheta penala pentru trafic droguri de risc va multumesc anticipat.
"O altă modificare a Codului de procedură penală se referă la măsurile preventive, interdicţia de a părăsi localitatea sau ţara fiind eliminate. Apare, astfel, arestul la domiciliu."asta inseamna ca nu imi va prelungi interdictia dupa ce trec cele 30 de zile?
Se va schimba ceva de la 1 februarie la traficul de droguri sau va ramane la fel?