avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil minor- stabilire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil minor- stabilire domiciliu

Daca eu am interdictie de a parasi localitatea si nevasta mea vrea sa plece la brasov cu copilul si sa se mute acolo.Poate face asta copilul sta la parintii mei nu suntem divortati inca. Pot face ceva sa o impiedic sa ia copilul la ea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:58, 7 Februarie 2014
Se poate muta, iar dvs ca sa impiedicati asta, va trebui sa cereti stabilirea domiciliului copilului unde doriti. Copilul sta la parintii dvs, cu cine, cu dvs sau cum?
nu doar cu ei
pacat, copilul trebuie sa stea cu parintii sai, macar cu unul din ei daca cei doi nu locuiesc impreuna, nu la bunici.
Copilul va sta la mama, insa puteti obtine dreptul sa vi-l aduca in vizita in localitatea in care sunteti, asta pt o perioada, pana va rezolvati situatia.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la vizita copilului minor viodascalu79 viodascalu79 Sotia a parasit domiciliul impreuna cu copilul minor in data de 25.09.2014. Nici unul din noi a solicitat divortul dar de la acea data i-mi permite sa ma ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns avizat! nelat nelat Buna ziua, Am un copil si locuiesc in Brasov. Vreau sa divortez (am depus pentru mediere inițial, însă soțul a închis dosarul) pentru ca ... (vezi toată discuția)
Neintelegere lucian23256 lucian23256 Fata mea este in Franta si lucreaza ca doctor stomatolog castigand destul de bine.Este casatorita cu un baiat care lucreaza in Romania ca programator.Are cu ... (vezi toată discuția)