avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate denisa13

Activitate denisa13

Răspuns la discuția Martor dosar
asta am inteles deoarece era precizat in citatie despre amenda...dar totusi nu inteleg cum am putut intra intr-o asemenea incurcatura tinand cont ca nu cunosc pe absolut nimeni cu problleme si eu la politie am fost doar cu schimbare buletin sunt casatorita inaltjudet decat cel natal unde nu cunosc pe nimeni decat familia si stau 24 /24 cu copii. Va rog cineva sa ma lamureasca cum e posibil sa ma cheme cineva ca martor cand eu nu stiu nimic si is pe langa subiect . Pe cea mica inca o alaptez trebuie sa le port dupa mine la sectie ca nu am cu cine sa le las si sunt sigura ca este o greeseala . Timpul pierdut pe drumuri in asteptare in audiere cine mi-l inapoiaza? cum esteposibil asa ceva? Un sfat vreau o lamurire de la cineva care macar aude zi de zi astfel de cazuri ca pentru mine este de neconceput situatia.
Va multumesc anticipat
plata se face integral la toata suma platita (eu am platit 2800lei taxa se recupereaa integral sau in transe )?
Discuție Martor dosar
Buna seara
Am primit o citatie precum ca as fi martor intr-un dosar anticoruptie. Eu nu am astfelde cunostinte si nu cunosc pe nimeni implicat intr-un asemenea dosar fiind sigura ca este o greseala . As putea sa dau in judecata ? ce trebuie facut ? mentionez ca am si 2 copii mici pe care nu am cu cine sa ii las si nu am timp de plimbari si asteptari prin sectii
Am platit taxa de mediu in anul 2015 ianuarie si ma intereseaza daca pot sa o recuperez ?
Răspuns la discuția Asigurare auto proprietar decedat
Daca masina va fi folosita in continuare de catre noi fara a fi instrainata pe ce nume putem ca sa facem asigurarea auto pentru a putea sa circulam in continuare cu ea? ce pasi trebuie sa urmam?
Răspuns la discuția Asigurare auto proprietar decedat
Va multumesc pentru raspuns...referitor la intrebarea legata de asigurare cum am putea sa o realizam ? se poate trece sotia decedatului la fisc?
Buna seara
Eu si sotul meu in noiembrie 2014 din economiile noastre am cumparat o masina pe care am trecut-o pe numele tatalui sotului(pensionar). Pe data de 15 ianuarie a.c a decedat neasteptat . A ramas soacra, sotul meu si 3 frati ai sotului (o sora de-a sotului pleaca miercuri in anglia ce ar trebui sa lase ca nu va putea fi prezenta pe viitor, toti casatoriti/e). Toti din familie stiu ca masina a fost cumparata de noi din banii nostri dar nu vreau sa se faca dezbatere de mostenire.... Pe data de 28 feb ne expira asigurarea auto a masinii noastre ... cum ar trebui sa procedam d.p.d.v.legal ca sa trecem masina pe numele mamei soacre(pensionara) fara sa dezbatem mostenirea?...daca este posibil ....si daca nu este posib putem ca sa cerem dezbarea mostenirea doar pentru masina noastra???? celelalte bunuri nu ne intereseaza ....si ar mai fi o varianta pe care am vrea sa o vindem pe viitor masina si sa luam una cu un an mai bun ce trebuie sa facem ca sa se poata vinde masina . Pentru moment ne intereseaza doar rezolvarea problemei cu asiguarea auto ...pe viitor vrem sa o vindem Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Alocatia de stat pentru copii
Am fost la Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială si am luat formularul european E411 care a venit cu raspunsul din Italia precum ca nu am beneficiat de alocatie acolo si impreuna cu copiile C.I si certificatul de nastere al fetei am depus cerere de recalcurare a alocatiei de stat in baza noilor dovezi si ne-a spus ca va fi rezolvat dosarul in 2 luni.
Răspuns la discuția Alocatia de stat pentru copii
Am sa depun contestatia asta , sper sa se rezolve fara a ajunge in tribunal. Daca mai este cineva care sa mi mai dea un sfat e bineprimit. Va multumesc de raspunsuri. Totusi sunt nedumerita de ce nu s-a aprobat din prima plata alocatiei din urma....
Răspuns la discuția Alocatia de stat pentru copii
Dar as avea castig de cauza daca fac contestatie la hotararea asta? fara a ajunge in tribunal? ce argumente as avea de zis in favoarea mea...de exemplu maine eu vreau ca sa sun la cei unde am depus ptr formularul european ca sa vad daca a ajuns vre-un raspuns pana astazi...as avea vreo sansa ca sa mi dea din urma in urma primirii raspunsului de la statul italian? eu daca depun contestatie in cat timp se rezolva pentru ca pe data de 12 mai fata face 12 luni iar apoi nu mai pot primi din urma conform legii...ce este de facut ca sa primesc?Am o gramada de intrebari dar as dori ca sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog. Ce trebuie sa fac ca sa nu pierd dreptul copilului?