Buna seara
Am primit o citatie precum ca as fi martor intr-un dosar anticoruptie. Eu nu am astfelde cunostinte si nu cunosc pe nimeni implicat intr-un asemenea dosar fiind sigura ca este o greseala . As putea sa dau in judecata ? ce trebuie facut ? mentionez ca am si 2 copii mici pe care nu am cu cine sa ii las si nu am timp de plimbari si asteptari prin sectii
asta am inteles deoarece era precizat in citatie despre amenda...dar totusi nu inteleg cum am putut intra intr-o asemenea incurcatura tinand cont ca nu cunosc pe absolut nimeni cu problleme si eu la politie am fost doar cu schimbare buletin sunt casatorita inaltjudet decat cel natal unde nu cunosc pe nimeni decat familia si stau 24 /24 cu copii. Va rog cineva sa ma lamureasca cum e posibil sa ma cheme cineva ca martor cand eu nu stiu nimic si is pe langa subiect . Pe cea mica inca o alaptez trebuie sa le port dupa mine la sectie ca nu am cu cine sa le las si sunt sigura ca este o greeseala . Timpul pierdut pe drumuri in asteptare in audiere cine mi-l inapoiaza? cum esteposibil asa ceva? Un sfat vreau o lamurire de la cineva care macar aude zi de zi astfel de cazuri ca pentru mine este de neconceput situatia.
Va multumesc anticipat