buna seara eu locuiesc in italia,sant divortat ,am o fetita care este in ingrijirea fostei soti.am cazut de comun acord cu ea sa iau fata in vacanta.intrebarea mea este reusesc sa ai fac pasaport repede eu nu am de cat 2 zile la dispozitie,atat mi-sa dat liber,este suficent tinpul,am bilet dus intors cu care pot demonstra ca nu am timp mai mult.va multumesc
buna ziua...In urma unei casatorii anterioare a rezultat un copil,ulterior am divortat ,iar fosta sotie nu-mi da dreptul sa vizitez copilul chiar daca eu am platit la timp pensia alimentara....copilul fiind incredintat ei la divort,atunci la momentul respectiv in hotarire nestabilindu.se aceste lucruri (program de vizita)....Cum se poate rezolva? La cine trebuie sa apelez ptr a rezolva aceasta problema?...
Buna ziua....am mai apelat la d-voastra si alta data....intrebarea mea este:Cum se calculeaza pensia alimentara ptr un copil?...Care este minimul pensiei alimentare pe economie?....Mentionez ca lucrez in strainatate fara carte de munca,in prezent beneficiez de o pensie de 200e in urma unui accident de munca.Din 2008 si pina in prezent trimitindu-i fostei sotii o pensie de 50e lunar....din care ea imi zice ca nu este suficient.Va multumesc frumos!
Buna seara.....dupa pronuntarea divortului instanta a hotarit si a incredintat copilul(minor) spre crestere si educare mamei iar piritul sa plateasca pensie de intretinere nestabilindu-se un program de vizita....Fosta sotie nu-mi da dreptul sa vad si sa aud copilul la telefon....iar de fiecare data imi invoca ca ,copilul este bolnav cerindu-mi mereu bani,fara ca eu sa stiu ceva de copil....Cum as putea rezolva aceasta problema?...Mentionez ca locuim in judete diferite...
buna seara....sotul meu in urma primei casatorii are un copil.....pina sa se termine procesul cu divortul,sotia a nascut un alt copil conceput cu altcineva....ptr ca nu era inca terminat divortul si ea figura inca la numele meu a trecut si copilul la numele meu(nustim daca este legal ceea ce a facut ea),acum as vrea sa stiu cum pot sa procedez sa sterg acest copil de la numele meu ,chiar daca ea ulterior a recunoscut ca nu-i al meu.....intrebarea mea este daca se poate rezolva la un notar?...mentionind ca nu dispun financiar sa merg la tribunal