avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Intretinere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Intretinere copil

Buna seara.....dupa pronuntarea divortului instanta a hotarit si a incredintat copilul(minor) spre crestere si educare mamei iar piritul sa plateasca pensie de intretinere nestabilindu-se un program de vizita....Fosta sotie nu-mi da dreptul sa vad si sa aud copilul la telefon....iar de fiecare data imi invoca ca ,copilul este bolnav cerindu-mi mereu bani,fara ca eu sa stiu ceva de copil....Cum as putea rezolva aceasta problema?...Mentionez ca locuim in judete diferite...
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 08:44, 21 Ianuarie 2014
Deschideti o actiune in care sa cereti stabilirea unui program de vizitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cozma maria cozma maria Am si eu cateva intrebari. Am ajuns la intelegere cu sotul meu ca vrem sa divortam, dar avem un copilas de 4 ani. Eu nu mai stau cu sotul in satul in care am ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)
Divort CRISTIvarga CRISTIvarga sotia a depus cerere de divort dupa 21 de ani de casnicie din care au rezultat 2 copii majori si unul minor cu handicap grav pe motiv ca sunt violent pe ... (vezi toată discuția)