avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Intrebare - obtinere pasaport la urgenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Intrebare - obtinere pasaport la urgenta

buna seara eu locuiesc in italia,sant divortat ,am o fetita care este in ingrijirea fostei soti.am cazut de comun acord cu ea sa iau fata in vacanta.intrebarea mea este reusesc sa ai fac pasaport repede eu nu am de cat 2 zile la dispozitie,atat mi-sa dat liber,este suficent tinpul,am bilet dus intors cu care pot demonstra ca nu am timp mai mult.va multumesc
Cel mai recent răspuns: stela1974 , utilizator 23:18, 24 Iunie 2014
ii puteti face un pasaport simplu temporar ce are valabilitate 1 an de zile. termen de eliberare 2 ore.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor stroe ana maria stroe ana maria Buna ziua,as dori sa ma ajutati intr-o problema daca se poate,eu sant divortata de sot de 2 ani am un copil care ia fost incredintat tatalui dupa divort.Acum ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si pasaport copil narcyssycran narcyssycran o data ajuns in tara cat timp imi trebuie sa fac certificat de nastere la fetita mea de 1 an si ce acte mai trebuie sa-i fac pentru a ma putea intoarce in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minora la familia fostei sotii uddo uddo fosta mea sotie a plecat azi in italia si a incredintat fetita de 3 ani la matusa si bunicul ei . Cum se poate asa ceva , eu sant ruda de gradul 1 , Cum si de ... (vezi toată discuția)