avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minor

Buna ziua,as dori sa ma ajutati intr-o problema daca se poate,eu sant divortata de sot de 2 ani am un copil care ia fost incredintat tatalui dupa divort.Acum fostul sot vrea ca ,copilul sa stea cu mine ca nu mai poate avea grija de ea tin sa precizez ca eu locuiesc in italia si nu am cum sa ajung sa iau eu copilul din cauza serviciului care il am,as dori sa stiu daca poate sa o aduca sora mea in italia ce documente trebuie sa faca sau cum se procedeaza in acest caz?va multumesc
Cel mai recent răspuns: stroe ana maria , utilizator 14:36, 29 Iunie 2011
corect ar fi sa cereti reincredintarea copilului si pensie de intretinere.
daca e vb doar de o perioada in care copila sa stea cu dvs, tatal ii face pasaport in baza hotararii si isi da acordul in fata notarului ca sora dvs sa plece cu fata in italia intr-o perioada anume. sora va avea nevoie si de cazier judiciar
Cui ia fost incredintat copilul? Trebuie facuta o procura notariala pentru sora si pasaport pentru fetita + cazier judiciar pentru sora
Fetita a fost incredintata tatalui pentru ca avea putere mare si acum nu mai are nimic si nu se mai poate ocupa de ea.va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)
Plecare in vacanta irina_iris irina_iris buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si ... (vezi toată discuția)
Custodie magdacj magdacj Buna ziua, Sunt divortata de 10 ani si am un copil in varsta acum de 11 ani.Copilul mi-a fost mie incredintat in urma divortului iar fostul sot are drept de ... (vezi toată discuția)