avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate stirbei254

Activitate stirbei254

Puteti sa ii faceti o plangere penala si chiar trebuie sa o faceti pentru infractiunea de inselaciune.O formulati cu un avocat bazat ,care trebuie neaparat sa sublinieze prejudiciul pe care in mod corect pt dvs il vad calculat ca 5m X latimea terenului X pretul mediu mp din zona+daune morale pentru toata situatia de disconfort pe care v-a creat-o.Propuneti probe (foto),martori si mergeti pe calea aceasta ,este imposibil sa nu obtineti ceva.Daca suntem neglijenti asta nu da dreptul celorlalti sa ne insele ,altfel ne intoarcem spre epoca de piatra in loc sa evoluam.Succes !(se formeaza pretul mediu din zona cu 3 oferte de vanzare de la agentii imobiliare de ex,printate si stampilate )
Eu am trecut printr-o situatie similara cu a dvs :fasie ingusta,acord notarial sa construiesc pe proprietatea mea din partea vecinilor....ce aberatie infioratoare !!! si tot tacamul de reclamatii ulterioare la toate organele posibile din partea lor bineinteles ,in conditiile in care el -vecinul a participat la lucrarile de constructie a casei mele si a fost platit cu bani grei.Asa ca va inteleg perfect,chiar azi dupa 3 ani de la receptia finala cu primaria mi-a mai trimis o comisie de la disciplina in constructii.Ce trebuie sa stiti si ce va ajuta cel mai mult :daca ati obtinut autorizatia de construire cu plansele vizate spre neschimbare este cel mai important.Construiti respectand orice detaliu de acolo si nimeni ,nici o instanta nu va poate face absolut nimic deoarece inainte de a se elibera AC serviciul urbanism de la primarie supune documentatia analizei compartimentului juridic de acolo.Deci se retine ca primaria nu ar fi emis AC daca ar fi fost necesar si acordul coproprietarei.Fiind casatoriti,proprietatea lor este in indiviziune si era suficient acordul unuia dintre ei (pana in 2011 m.tacit).Va doresc succes si nu lasati sa va atace nimeni dreptul ca pe proprietatea dvs sa realizati ceea ce este o nevoie de baza-o casa familiei dvs pt care nu decid vecinii !
Va rog sa-mi acordati suport la urmatoarea pb:sunt admin intr-un SRL si asociat cu 50%.Asociatul meu mi-a facut plangere penala pt ca prin asa zise acte de dispozitie am deposedat societatea de o casa de marcat de 580 lei (banii intrand in societate ,nu in buzunarul meu si ma mai acuza pe mine ca o alta societate care ne daduse in comodat un spatiu ne-a notificat sa il parasim (cf contract)#-o.Politistul de la cercetari prealabile ii da dreptate si ma trimite la parchet cu propunere de incepere up conform art 275 alin (1) pentru incadrarea in art 144 ind 3 din legea 31/1990 rev si rep.#-o#-o.Eu am citit foarte bine legea societatilor comerciale si stiu ca art 144 ind 3 se refera la administrarea societatilor pe actiuni in sistem unitar ,deci noi administrand o societate cu rasp limitata nu ne putem incadra intr_un articol despre o alta forma de organizare ,mai ales ca art 197(4) specifica neaplicarea art pt societatile pe actiuni la srl-uri.Acum ce e de facut ?Am facut o intampinare documentata la procuror pt ca mine nu m-a solicitat nimeni,nu mi-a sosit corespondenta,am dat o simpla declaratie la politist care sustinea ca e o bagatela,ca nu are rost sa chem avocatul...dupa care mi-a facut propunerea de up.ATENTIE NU FACETI CA MINE-la declaratii se merge NUMAI cu avocat !!! Va rog pareri daca procurorul vazand ca nu ne incadram in articolul incriminant ca forma de organizare poate da direct nup sau poate sa insiste cu prostia politistului care nu a citit bine legea.Multumesc anticipat.
deoarece nu m-am inteles cu asociatul meu,avand divergente grave intr-o societate care nu avea active,avea un rulaj extrem de mic si stocuri de 500 lei am deschis o alta societate cu cod caen din aceeasi clasa.Mi-a facut plangere penala pentru acest lucru si acum s-a declansat cercetarea penala.Dat fiind ca incalcarea art 82 si 197 din legea 31-1990 actualizata in 2014 (asociati si admini in doua societati concurente) nu retine acest lucru ca si infractiune sau contraventie va rog frumos sa-mi dati o parere avizata daca aceasta ''fapta'' se poate concluziona cu trimiterea in judecata.Multumesc mult
Buna ziua,va rog sa-mi dati un posibil raspuns pt a solutiona o situatie.Am fost admin intr-un SRL unde eram si actionar impreuna cu un partener.Dat unor divergente am dorit sa :ma retrag eu,sa dizolvam srlul,sa se retraga el.Nu a fost de acord cu nici una din variante;urmarea : a trebuit sa ne judecam pt a inchide firma,care era si neplatitoare de tva,deci se lucra greu cu alte societati comerciale.Am deschis o alta societate,platitoare de tva(pt ca trebuia sa lucrez) cu acelasi cod caen,dar nu am emis factura sau bf simultan cu prima societate,ci ulterior vanzarii casei de marcat a acesteia.Totusi,fostul meu partener m-a reclamat pt conflict de interese,art.221 Cp.Va rog si alte puncte de vedere,eu consider ca nu am prejudiciat pe nimeni,dar interpretari sunt multe.Multumesc anticipat.