Este un motiv de contestatie la executarea faptul ca mi s-a infiintat poprire pe salariu fara sa primesc o instiintare acasa in prealabil? Am aflat de la angajator acest lucru. Multumesc.
In conditiile in care mi se retin din salariu 33% reprezentand pensie pt doi copii majori, la implinirea varstei de 26 de ani a unuia dintre ei trebuie sa depun eu ceva hartii la angajator sau inceteaza de la sine plata pentru copilul respectiv? Pentru celalalt voi plati in continuare 16,5% sau 25 %? Mentionez ca ambii copii sunt studenti.
Multumesc
In conditiile in care instanta a stabilit un cuantum al pensiei pentru doi copii majori de 33% din veniturile parintelui care plateste, iar pe acel venit mai este o poprire, cum procedeaza angajatorul? Daca opreste pensia fara o adresa de la execuror, numai in baza sentintei, ce i se poate intampla? (parintele care plateste este de acord sa i se retina).Daca trebuie sa plateasca retroactiv , de la data introducerii actiunii, cum va calcula angajatorul nrfiind o suma fixa? Multumiri
Am inteles. Si copiii vor primi pensia prin intermediul executorului acesta din urma primind un comision la fiecare virament? Si daca da, cine plateste acest comision?
Daca exista o hotarare a instantei pentru pensie de intretinere copii majori, cum se procedeaza ca ea sa fie retinuta din salariul parintelui ce trebuie sa o plateasca? ce inseamna ,,executoriu''? De unde trebuie sa primeasca firma comunicat pentru a opri si vira pensia ?
In cazul unui salariat cum se calculeaza pensia de intretinere pentru copii? Ce inseamna venituri efective? Se iau in calcul orele suplimentare si bonurile de masa? Multumesc
Daca exista trei proprietari ai unui imobil si unul dintre ei vrea sa-si vanda cota parte din acel imobil, certificatul fiscal il poate obtine doar platindu-si partea sa de impozit sau trebuie sa plateasca pentru toti?