Buna ziua! Va rog mult sa-mi spuneti daca Legea specifica de cate ori pe parcursul anului, au dreptul sa vina cei de la Protectia Consumatorului si de cate ori pe an o Intreprindere poate plati amenda?
Buna ziua! Spuneti-mi va rog cum se stabilesc drepturile de autor si care sunt masurile de prevenire a plagiatului sau furtul proprietatii intelectuale. Editurile, sau tipografiile verifica daca materialul prezentat este original sau copiat, atunci cand se adreseaza cineva pentru editarea unei carti? Va multumesc!
Va rog mult sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru recunoaşterea vechimii în muncă din Republica Moldova şi achitarea pensiei de vârstă în România, unei persoane cu dubla cetatenie, cu domiciliu in Romania. Va multumesc!
Buna ziua, va rog sa - mi spuneti care este procedura corecta pentru contabilitatea marfii in regim de consignatie, in special carti. Noi le primi pe aviz de insotire a marfii , in baza de Contract de distributie. La fiecare sfarsit de luna dam un raport de vanzare in baza caruia primim factura pe care o achitam. Intrebarea mea este cum introduc in Contabilitate Facturile, eu le puneam la Plati, dar nu-mi apar in jurnalul de Cumparari (lucrez in Saga PS) La intrari nu pot sa le pun, pentru ca se dubleaza stocul... Cum este corect? Va multumesc!