avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenda de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenda de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului

Buna ziua! Va rog mult sa-mi spuneti daca Legea specifica de cate ori pe parcursul anului, au dreptul sa vina cei de la Protectia Consumatorului si de cate ori pe an o Intreprindere poate plati amenda?
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 20:07, 29 August 2018
Nu cred ca exista un numar limitat de ori cand pot veni si aplica sancțiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supravegherea sanatatii - controale medicale conform hg 355/2007 SM2000 SM2000 1. HG 355/2007 foloseste expresii ca \"trebuie sa....\", este obligat sa....\", dar nu prevede sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor din HG. Are cineva ... (vezi toată discuția)
Declarare adaos comercial sammy44 sammy44 Din neglijenta(!!!) contabila care se ocupa de intreprinderea individuala pe care o am, nu a declarat adosul comercial de anul trecut , de cand a inceput ... (vezi toată discuția)
Inselarea consumatorului in supermarket-uri balerina balerina De multe ori in Supermarket-uri pretul de la raft nu corespunde cu pretul batut la casa de marcat. Si ...bineinteles mi s-a intimplat... , am fost la ... (vezi toată discuția)