avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acte necesare pentru Solicitarea pensiei de varsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acte necesare pentru Solicitarea pensiei de varsta pentru cetatenii repatriati din R. Moldova

Va rog mult sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pentru recunoaşterea vechimii în muncă din Republica Moldova şi achitarea pensiei de vârstă în România, unei persoane cu dubla cetatenie, cu domiciliu in Romania. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodyr3 , utilizator 22:57, 16 Martie 2014
gasiti mai multe raspunsuri accesand:
[ link extern ] /
Succes! :)
Multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate andrei2009 andrei2009 am dubla cetatenie romanasi franceza si doresc sa mi se elibereze carte de identitate si pt.Romania avind locuinta proprietate personala.Ce acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Contract internship den1 den1 Buna ziua! Se poate incheia un contract de internship cu o persoana din Republica Moldova, care nu are cetatenie romana? Daca da, ce acte sunt necesare? ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat dubla cetatenie, fara domiciliu in romania liliana.arau@ liliana.arau@ Buna ziua, Pentru a angaja un salariat din Republica Moldova, care are cetatenie romana, avand in vedere ca are un pasaport emis de autoritatile din Romania ... (vezi toată discuția)