De curand am cumparat un loc de parcare la subsolul blocului in care locuiesc. Pentru ca nu reiese clar din listele de plata, as vrea sa stiu care sunt cheltuielile pe care trebuie sa le platesc lunar administratorului de bloc pentru acest loc de parcare. Am carte funciara separata pentru el. Multumesc.
Multumesc pentru raspuns. Ma gandesc ca nu exista un final cu intelegere amiabila in problema aceasta, cred ca se va ajunge in instanta, de aceea va rog sa-mi spuneți daca in codul civil sau in alta lege, exista un articol pe care sa-l invoc in aceasta situație. Multumesc!
Buna ziua. In luna aprilie am dobândit un apartament nou pe care l am cumparat direct de la dezvoltator. Vanzarea s-a efectuat intre mine ca si cumparator si vanzatorul care era proprietar, adica dezvoltatorul. Problema este ca administratorul blocului mi-a calculat cote de intretinere si sustine ca trebuie sa platesc eu, pentru lunile februarie si martie, chiar nu eram proprietar la acea data, eu devenind ulterior proprietar. Ce articol din lege sa invoc in fata administratorului in aceasta situatie? Multumesc!
Buna ziua. In luna aprilie am dobândit un apartament nou pe care l am cumparat direct de la dezvoltator. Vanzarea s-a efectuat intre mine ca si cumparator si vanzatorul care era proprietar, adica dezvoltatorul. Problema este ca administratorul blocului mi-a calculat cote de intretinere si sustine ca trebuie sa platesc eu, pentru lunile februarie si martie, chiar nu eram proprietar la acea data, eu devenind ulterior proprietar. Ce articol din lege sa invoc in fata administratorului in aceasta situatie? Multumesc.
am incheiat procura in anul 2005, pentru vanzarea unui teren agricol. din 2005 pana azi nu s-a nimic, mandatarul nu s-a folosit de procura, Acum, in 2014 imi trimite prin, executor judecatoresc, notificare in care spune ca am incheiat un antecontract de vanzare cuparare in 2013, si sa ma prezint la notar sa inchei act de vanzare cumparare. eu nu am semnat, nu am cunostinta de antecontractul din 2013.