am o fetita de 1 an si9 luni dintr-o relatie de4 ani.tatal a recunoscut copilul si doreste sa incheie aceasta relatie.doreste sa mearga in instanta pentru a castiga dreptul ca minora sa stea la el.mentionez ca se bazeaza pe faptul ca nu am o locuinta pe numele meu si nu lucrez deoarece pana acum am alaptat copilul.poate sa-mi ia copilul prin lege daca nu suntem casatoritisi sa se mute la parintii lui care au un apt,cu 2 camere in care locuieste si sora lui si mama imobilizata la pat? :((
buna ziua as dori sa-mi raspundeti la problema pe care am ridicat-o deoarece termenii in care mi-ati raspuns si anume legile postate nu le inteleg,spuneti-mi va rog are vre-o sansa sa iasa copilul mai repede sa i-se micsoreze sentinta sau nu?VA MULTUMESC
am lucray in germania 1 an -iulie2010-iunie2011 in septembrie m-am angajat ca vanzatoare si mi-sa facut contract pe 6 luni pana in martie2012.am ramas insarcinata si am avut sarcina cu risc,am nascut in aprilie2012 si nu am beneficiat de indemnizatie pt cresterea copilului.acum doresc sa stiu daca am dreptul la indemnizatie de somaj.:sorry:
va rog sa-mi spuneti la pedeapsa lui de 3 ani cat se scade fiind cu legea678/2001 art.13 acum cu noul cod de penal,sau codul de procedura penala? multumesc
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS DAR NU AM INTELES BINE DACA IA DAT 3 ANI DIN PEDEAPSA MINIMA CU ART.320( LEG.678/2001 ART.13)IN NOUL COD BENEFICIAZA TOT DE ART.320 DIN PEDEAPSA MINIMA ? AEXECUTAT9 LUNI CAT MAI ARE DE EXECUTAT?VA MULTUMESC INCA ODATA.
buna ziua am vazut legile afisate dar am si eu o nelamurire,am un baiat de 20ani inchis cu legea678/2001 art.13 vechiul cod avea o incadrare de 10-20 ani.a mers pe recunoastere si a luat 3 ani.as vrea sa stiu daca poate face cerere de eliberare conditionata caci a facut 9 luni fara nici o abatere,sau daca se poate re calcula pedeapsa dupa noul cod si care ar fi acum incadrarea lui mergand de la recunoastere cu ce a executat.multumesc