avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate cozorozlaurentiu

Activitate cozorozlaurentiu

Am cumparat un autoturism in data de 11.10.2007,am facut actul de vanzare cumparare dar nu am finalizat actele deoarece el sa grebea sa plece in acea zi in Austria. La inmatriculari am ajuns mai tarziu de 30 de zile si mi-au spus ca nu mai e valabil contractul. Am asteptat sa vina in tara mult si bine. Dupa doi ani am vorbit cu Seful de la taxe si mi-a spus ca o sa vada ce e de facut,ca nu a fost finalizate actele,bla bla bla. La politie nu o pot radia,de vandut nu am ce vinde deoarece am dezmembrat-o si nu pot face mare lucru deoarece nu sunt proprietarul,dar impozit platesc. Pe proprietar,ial de unde nui !
De asemenea,mai am o motocicleta care am inteles ca a fost radiata din oficiu,nu am primit nici o instiintare (am aflat ca e radiata de la tanarul care i-am vandut-o) nu mai am actele ei, si platesc impozit si pe ea.La politie mi-au cerut actele motocicletei,dar culmea,in prezent nu mai dau nici de tanar. A tot zis ca face el actele si zis a fost.
Va rog,cine poate sa-mi spuna cum sa procedez in ambele cazuri?
Răspuns la discuția al doilea divort
Multumesc pt. raspunsuri. Atat eu cat si sotia avem cunostine despre ce inseamna a fi o familie fericita. A sti este una, a pune in practica este cu totul altceva. Un psiholog poate consilia o familie in impas si in acelasi timp el se poate afla in divort.
Daca sunt nevoit sa divortez a doua oara,este necesar sa mergem la un mediator? Motivul divortului actual fiind acelasi celui anterior.Sunt opt ani de la primul divort si s-au nascut inca doi copii.
Răspuns la discuția Mostenire dupa 6 ani convietuire
stiu ca are dreptul insa au trecut ceva ani deoarece tatal meu adoptiv a decedat in ian. 89. Mama nu a luat nici o masura in privinta mostenirii. Are toate documentele necesare,act casatorie,deces cu tatal meu adoptiv. Daca merg un pic pe la primaria comunei de unde era el si solicit documente asupra propritatilor,cum ar trebui sa procedez?
Răspuns la discuția Anulare luare in spatiu
trebuie sa va prezentati la sediul politiei care a eliberat C.I. si sa solicitati radierea sau excluderea persoanei respective din domiciliul dvs. Explicati si motivul.
mama a fost casatorita timp de 6 ani cu sotul ei care a decedat in aceasta perioada si vreau sa stiu daca are drept de mostenire asupra bunurilor sotului.