avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... al doilea divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

al doilea divort

Daca sunt nevoit sa divortez a doua oara,este necesar sa mergem la un mediator? Motivul divortului actual fiind acelasi celui anterior.Sunt opt ani de la primul divort si s-au nascut inca doi copii.
Cel mai recent răspuns: cozorozlaurentiu , utilizator 12:52, 9 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Indiferent daca mergeti sau nu la mediator, tot trebuie sa va adresati instantei de judecata pentru ratificarea eventualului acord de mediere.

Procedura medierii nu este obligatorie, dar poate ajuta mult mai ales in domeniul relatiilor de familie.

Insa pentru asta, trebuie ca ambii soti sa fie de acord cu medierea, cu divortul prin acord si accesoriile divortului (custodia comuma, locuinta copiilor, cuantumul pensiei de intretinere si modalitatea de desfasurare a programului de vizitare pentru parintele nerezident).
Multumesc pt. raspunsuri. Atat eu cat si sotia avem cunostine despre ce inseamna a fi o familie fericita. A sti este una, a pune in practica este cu totul altceva. Un psiholog poate consilia o familie in impas si in acelasi timp el se poate afla in divort.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu monori andrei_66 andrei_66 Buna ziua, Avand in vedere ca incepand cu luna decembrie 2010, desfacerea casatoriei se poate face si la notar sau starea civila, va rog frumos sa imi ... (vezi toată discuția)
Divort cu acordul ambilor parti ContSters216223 ContSters216223 Buna ziua.As vrea sa stiu daca pot divorta la starea civila(la notar nu imi permit), dar avem 2 copii minori,suntem de acord amandoi,nu avem nimic de ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord kendoo kendoo Buna ziua, va rog sa imi spuneti de exista o procedura de divort de comun acord. Eu si sotia mea am convenit sa facem acest pas, deoarece nu ne mai ... (vezi toată discuția)