mama a fost casatorita timp de 6 ani cu sotul ei care a decedat in aceasta perioada si vreau sa stiu daca are drept de mostenire asupra bunurilor sotului.
Da, are drept de mostenire. Cota ce ii revine se stabileste in raport de clasa de mostenitori cu care vine la mostenire (copiii defunctului, frati, parinti, etc)
stiu ca are dreptul insa au trecut ceva ani deoarece tatal meu adoptiv a decedat in ian. 89. Mama nu a luat nici o masura in privinta mostenirii. Are toate documentele necesare,act casatorie,deces cu tatal meu adoptiv. Daca merg un pic pe la primaria comunei de unde era el si solicit documente asupra propritatilor,cum ar trebui sa procedez?
Anexa 24
samblaky
Ref: Anexa 24
În cererea tip pentru eliberarea documentului, în care se declară mostenitorii defunctului, unul din moştenitori fiind decedat la momentul ... (vezi toată discuția)
Nelamurire
andreea_brz
(2)Sotul supravietuitor înlătură de la mostenire clasa a patra de mostenitori, revenindu-i întreaga avere a defunctului???????????
Acest text este trecut ... (vezi toată discuția)
Succesiune
tcaciuc48
fratele a decedat in luna decembrie 2015,cine participa la succesiune,fiica fratelui sotia fratelui sau cei doi frati,cat primesc fiecare?
Cu stima (vezi toată discuția)