Bună ziua,o persoana cu vechime de 27 ani și varstra de 57 ani, și de 7 ani cu pensie de invaliditate cu handicap gradul 1 grav. Pot să depun cererea să iasă la vechime mai devreme? Vă mulțumesc!
Pensionar de invaliditate cu handicap 1 grav varstra 57 ani, 7 ani cu handicap,27 ani vechime în cartea de muncă. Am dobândit handicapul in timpul munci.Am dreptul să depun cererea la Casa de Pensii pentru intrarea în vechime să ies la pensie.Va mulțumesc.
buna ziua, pe o decizie medicala asupra capacitatii de munca CNP este gresit scrisa de doctor penultina cifra, mai este valabila?
Buna ziua, puteti sa ma lamuriti mai detaliat,cred ca e vorba de certificatul de handicap schimbat?
Bună ziua, un certificat de încadrare de handicap grav fără asistent personal permanent. Și pensie de invaliditate gradul 2, cum pot să întru în posesia unui asistent personal?
buna seara,pensionar gradu 1 grav de invaliditate cu insotitorul pe cuponul de pensia, ca acum 3 ani nu se incadra in handicap hemiplegia.Are certificat de incadrare in grad de handicap grav cod handicap;1 PERMANENT fara asistent personal ca lu-am de la casa de pensii.Intrebarea mea este ca la expertiza medicala asupra capacitatii de munca la incadrat in gradu 2 de invaliditate pentru ca l-am lasat ,singur in sala de asteptare,pot sa fac indemnizatia la primarie?
Buna ziua,o intrebare pentru dumneavoastra,pot schimba indemnizatia de insotitor de la casa de pensii la primarie.
buna ziua,sotul a fost 2 ani incadrat in gradul 1 de invaliditate cu indemnizatia de insotitor pe cuponul de pensis, si incadrat in gradu 1 grav inhandicap permanent care lu-am indemnizatia,problema este ca la comisia de expertiza medicala asupra capacitatii de munca ,la incadrat in gradui 2 el acum de unde ar trebui sa ia insotitorul ca certificatul de handicap e permanent. Care cumva o sa il fac prin primarie?
sa facut acte prin notariait cu doi martori,ca mumai ea este unica mostenitoare! Ea s-a trecut unica mostenitoare si a vandut tot terenul, ca suprafata 2 ha . Ba da, am stiut de mult ca la vandut dar nu am stiut ce sa fac... Pot sa fac o plangere penala dupa 5 ani la parchet?
buna ziua,am avut o mostenire de pamant si nu am facut subcesiunea si sora mea,a furat titlul de proprietate si a vandut pamantul singura si noi santem 5 frati. intrebarea mea este pot sa fac o plangere penala,ca pamantul e vandut de 5 ani.