avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... CNP gresit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

CNP gresit

buna ziua, pe o decizie medicala asupra capacitatii de munca CNP este gresit scrisa de doctor penultina cifra, mai este valabila?
Cel mai recent răspuns: Birou Mediator Mocian Ramona Mirabela , Mediator 08:33, 17 Septembrie 2016
Buna ziua,
unitatea medicala care a emis decizia gresita, trebuie sa o refaca in mod corect sau cel putin sa corecteze gresala si sa vizeze acest lucru, mai ales ca documentul este foarte important pentru dumneavoastra, privind capacitatea de munca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Birou Mediator Mocian Ramona Mirabela, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am bătut pe casă un bon de 0.35 lei, dar el trebuia să fie de 3.5 lei. cum pot să rezolv problema fără să am probleme la un eventual control anaf? Cristi2308 Cristi2308 Am bătut pe casa un bon de 0.35 dar el trebuia să fie de 3.5 lei, cum pot sa rezolv problema fara sa am probleme? Produsul a fost un corn iar doamna care ... (vezi toată discuția)
Data de expirare a cartii de identitate inscriptionata gresit pe ea? cataalinn cataalinn Buna seara, de curand mi am refacut buletinul (pt ca cel vechi a expirat) ... pe acest buletin nou am sesizat o posibila eroare la data de expirare. Ziua mea ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)