avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate lore28

Activitate lore28

Buna ziua. Am incercat sa fac o plata cu cardul si mi a respins o pe motiv de fonduri insuficiente.desii aveam 1800 lei. Am sunat sa fac o sesizare in 20.11.iar in 29.11 mi a venit si raspunsul ca sunt pe - 800.M am panicat un pic si m am dus la banca.unde dupa ce au incercat cu tot felul de chestii de genu..Sigur nu v a fost furat cardul?s au pus sa verifice si banii sunt cei 1800 lei.dar desii nu s a facut vreo plata.eu figurez cu - 800 lei.Am facut si aici o sesizare deoarece dna a spus ca i depasita de situatie si ca asteapta raapuns de la Bucuresti.iar eu ajungand acasa si verificand situatia.am sunat din nou la Bucuresti la indrumarea dnei de la agentia de aici.din Tm si nimic.Apar sesizarile dar nimeni nu stie nimic concret decat ca eu trebuie sa depun cei 800 lei.ca am depasit limita cardului. V am scris in speranta ca ma puteti indruma. Unde s ar putea rezolva aceasta situatie ? Va multumesc.
Buna ziua.In septembrie 2016 am primit acasa o adresa de instiintare asupra popririi pe salar de la anaf Caransebes, in care e trecuta suma de 1300 lei pt cheltuieli judiciare 2009 si contributii la sanatate 2010..Locuind in Timisoara din 2011 am fost aici la anaf dar nu am nici o datorie.Consultand un avocat mi s a spus ca impotriva unei adrese de instiintare nu se poate face nimic si sa astept sa mi traga din salar.Ce i de facut ? Mentionez ca nu am somatie sau altceva,decat o adresa de instiintare in baza art.236 din 207/2015 Cod proc.fiscala.multumesc
Buna ziua. Am o prietena care incepand cu 01.06 a intrat in cele 126 zile de prenatal. Pe luna iunie firma i a dat 690 lei. Nu trebuia sa ia mai mult? Ea fiind incadrata cu salariul minim pe economie.Patronul si contabila firmei sustin ca este calculat corect.
Buna seara. Am 2 intrebari pt dvs. : Concediul de crestere copil se acorda pana implineste copilul 2 ani sau daca in cazul meu am stat in cele 126 zile.adica 2 luni dupa ce am nascut.se poate prelungi ?se ia cumva in considerare 2 ani dupa pre si post natal? Si a doua e legata de alocatie. Se acorda si pe jumatate de luna sau nu se ia in calcul daca ,in cazul meu am nascut in data de 14 a lunii ? multumesc
Răspuns la discuția INDEMNIZATIE CONCEDIU PRENATAL
multumesc pt raspunsul prompt.
buna ziua,
am si eu o intrebare.

pe ultimele 6 luni am avut brutul de 975 aprilie,975 mai,975 iunie, 1050 iulie,1050 august, 1050 lei septembrie 2015. din 15 octombrie 2015 am intrat in concediu pre si postnatal de 126 zile, pana in 18 februarie, dupa care voi intra in concediul de crestere copil, am dreptate? va intreb deoarece in firma unde am lucrat nimeni nu prea stie si acum incerc sa ma documentez de pe net deoarece pe 12 zile de concediu din 15.10.2015 - 31.10.2015 patronul mi a dat 340 lei. adica jumatate din salariul minim net pe economie. e corect ? nu ar trebui sa primesc si eu o foaie din partea contabilei firmei cu modul de calcul ? multumesc
multumesc tuturor pt raspunsuri,

o zi buna
buna ziua,

cum trebuie sa procedez pt o marire a pensiei alimentare?
am divortat in 2011 si at a fost de acord sa mi plateasca 150 lei lunar,deoarece dusese o adev de salar cu o suma infirma de jumatate de norma.
mentionez ca i am facut plangere la sectia de politie de care apartine el pt ca s a adunat o suma de 2000 lei,in urma verificarilor, am fost informata ca nu lucreaza cu forme legale in ro si ca legal nu au ce sa i faca, desi l am informat pe d nul politist ca fostul sot are masina, este f bine imbracat,isi permite chirie in tm desi locuieste mai mult in Germania.
at baiatul meu avea 8 ani,era a intaia, acum are 10 jumate, e in clasa a patra la un colegiu bun de engleza,face sport,dar poarta si ochelari,as putea in vreun fel sa l fac si pe fostul sot sa participe la aceste cheltuieli ?
spuneti mi va rog , am vreo sansa sa obtin o marire a pensiei alimentare?

multumesc