avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate mirceakok

Activitate mirceakok

am cerut mutare la un alt domicilui din cauza unor probleme personale si mi sa raspuns cu greu ca la adresa mentionata nu au resurse pt teltekom(asta dupa cateva zile de asteptari si telefoane date tot de mine).astept de pe data de 1.04.2016.mi sau cerut niste documente legate de mutarea la noua adresa pe care nu le pot furniza,deoarece titulara de la noua locatie nu este in relatii foarte bune cu noi.am fost fortati sa ne mutam de imprejurari cu ea.cei de la telekom stiu povestea.sunt clientul lor de o gramada de ani si am fost foarte corect in privinta platii facturilor.ori acum am o problema MAJORA si ei nu ma ajuta cu nimic.deci neavand ei resurse la adresa unde locuiesc acum,nu vad alta solutie decat de a rezilia contractul cu telekom,nefiind vina mea.mi sa raspuns ca ori le aduc documentele cerute,ori merg cu abonamentul inainte,chiar daca eu nu mai locuiesc acolo.in caz contrar,trebuie sa platesc pt reziliere.mai am abonament pana in mai 2017.cum sa procedez? v a multumesc anticipat.

Răspuns la discuția Vanzare-cumparare, consecinte
IMOBILUL ESTE DEGREVAT.AM INTELES CA SE POATE FACE VANZARE CUMPARARE .ASTEPT SA MA INDRUMATI.MULTUMESC ANTICIPAT.
Răspuns la discuția Vanzare-cumparare, consecinte
doar rate.impozit si restul sunt platite de mine la zi.daca-mi face vanzare cumparare,mostenesc si ratele lui pe viitor,daca nu le achita(nu prea are cum)pana decedeaza?le preiau cumva eu?multumesc anticipat.
este adevarat dupa noile legi,ca daca tatal meu imi vinde mie partea lui,eu o sa-i mostenesc si datoriile odata cu vanzarea?ideea era ca sa-mi vanda mie(mai am frati) tot ce are pe numele lui ,locuind impreuna si sa se puna la adapost de banci,rate etc.ori daca-i mostenesc eu datoriile,nu rezolv nimic,ba mai mult,ma impovarez eu cu alte belele.va multumesc anticipat pt intelegere si astept un raspuns de la dvs.
tot dvs va adresez o intrebare.este adevarat ca daca tatal meu imi cedeaza mie partea lui prin vanzare-cumparare,eu o sa-i mostenesc si datoriile?va rog foarte mult sa-mi raspundeti.multumesc anticipat.este vre-o cale sa ocolesc acest fapt?nu vad de ce trebuie sa-i mostenesc datoriile lui,eu neavand nici o treaba cu asta.si vreau sa-l pun si pe el la adapost de banci,a fost ff bolnav acum o saptamana.are totusi o varsta inaintata.multumesc.
va multumesc foarte mult.sunt mai linistit acum,macar pt inceput.si daca o sa ajung la parte juridica,de judecata sau mai stiu eu ce,am sa va caut,macar pt ca ati avut bunavointa sa-mi raspundeti.va multumesc inca odata,o zi cat mai buna sa aveti!
ideea este ca aceasta casa este pe numele lui.eu ma refer la partea lui,masina etc,tot ce poate fi atacat de banci.ca urmeaza la partaj sadiscut cu fratii mei,asta este alta poveste.ma refer momentan,sa nu ma trezesc cu vre-un executor pe cap,in caz de neplata a ratelor la timp sau mai stiu eu ce.ideea este sa nu mai aiba nimic pe numele lui.macar pana-si revine cu sanatatea(a suferit un accident cardio vascular minor plus complicatii).imi cer scuze pt insistenta dar cred ca-mi intelegeti situatia disperata.de aceea accept orice sfat sau sugestie din partea dvs.va multumesc anticipat.
este casa nu apartament.este degrevata de la cartea funciara.nu are nici o ipoteca,nimic.deci poate sa faca vanzare cumparare catre mine de pe acum,ca sa scap cumva de presiunea bancilor asupra lui?va multumesc foarte mult!!!
se poate face vanzare cumparare sau donatie pt mine de catre tatal meu(adica toate drepturile lui sa-mi revina mie si sa nu mai aiba nimic pe numele lui),nefiind facuta inca succesiunea dupa moartea mamei mele decedata acum 2 ani?mentionez ca eu locuiesc cu el,mai am 3 frati cu pretentii si deja starea lui de sanatate este critica si imi este teama sa nu ma trezesc cu bancile la care mai are credit pe cap,sa nu ne trezim in strada cumva in caz ca nu mai poate sa plateasca ratele.va multumesc ffff mult pt intelegere.
va multumesc mult.nu am prea inteles eu mare lucru dar am inteles de la dvs ca aceasta este cea mai buna forma de a ma pune pe mine si familia la adapost.daca mai aveti si alte sfaturi pt mine,le astept cu mare nerabdare.mentionez ca nu am avut pana acum nici o treaba cu legislatia juridica si de aceea pricep mai greu :-) va multumesc pt rabdarea acordata.o zi cat mai buna pt dvs.