avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate balasilvana

Activitate balasilvana

Mă pot angaja cu 4 ore / zi daca sunt in îngrijire creștere copil?
Racordare la curent electric, se mai rambursează suma cheltuielilor sau nu de către furnizor?
Buna ziua. Părinții au murit amândoi, și am rămas 12 moștenitori. După tată am primit și pensie de urmaș deoarece a fost deportat bunicul ( tatăl lui tata). Fiecare dintre noi copiii am primit de la părinți care o parcelă de pământ, dar din păcate fara acte.. și am dori sa intabulam pământul pe fiecare din noi. acest lucru va afecta pensia de moștenitor ? Nimeni nu va renunța până la urmă la moștenire... Doar se vor face actele ( frații mei încă nu sunt hotărâți pentru succesiune) . Mulțumesc foarte mult. Cu stima Silvana B.
Buna ziua. Am un teren agricol care este pe numele bunicului meu. Problema este următoarea, acesta este moștenire la 4 copii ( toți frații tatălui meu). Dar nu sunt acte făcute pe tata , proprietari sunt toți. Ce trebuie sa facem că sa putem trece pământul în primul rând pe tata ( tata a decedat din 2012, și din păcate și mama) nu este succesiune făcută, și vrem că acest pământ să îl intabulam pe numele nostru ( noi suntem 12 frați) . Care sunt pașii care trebuie urmați? Multumesc

Care este procedura...?. eu am terminat scoala profesionala de industrie usoara in anul 2000...as dori sa merg la facultate
Răspuns la discuția Infiintare PFA sau SRL
Da . Va multumesc foarte mult. Am optat pentru un SRL. inca odata va multumesc pentru promptitudine.
Răspuns la discuția Infiintare PFA sau SRL

Mutumesc frumos.
Buna ziua,
As dori sa infiintez o firma cu domeniu de activitate cod caen 0147 statie incubare, cresterea puilor si comercializare pui. M-am interesat la DSV pentru import oua productie, ma intereseaza daca pot aduce din import si pui de 1 zi pentru comercializare, PFA sau SRL,iar daca da... care este peocedura? Cum este mai profitabil si mai usor pt noi in acest aspect PFA sau SRL , care este diferenta dintre acestea. Astept un raspun deoarece dimineata am programare la registrul comertului pt înființare firma si nu stiu cum este mai bine. Va multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatie copil
Va multumesc.
Insa mai am cateva neclaritati, cum ar fi...in acest moment eu sunt in concediu crestere copil, copilul are doar 4 luni, daca infintatam aceasta asociatie familiara.. Eu si sotul mai putem fi si angajati? Daca da.. Cu cste ore pe zi? 8?
Buna ziua. As dori sa stiu daca mai beneficisz de indemnizatie copil,daca deschidem o firma asociatie familiala?