avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate carmen4628

Activitate carmen4628

multumim pentru incurajare .problema este asa : doi indivizi ne arunca afara din casa , iar noi umblam prin tribunale ....pai nu era mai bine in LIBANUL anilor "80 ??....mai vedem .
Am facut o crere de atribuire a unui spatiu in cladire , prin ordonanta presedintiala piuna la iesirea din indiviziune , partajul fiind pe rol . Am depus-o luni 24 . Cam in cit timp se judeca ? Am inteles ca in 24 de ore ceva asa dar nimic pina acum
Răspuns la discuția Suspendarea judecatii
gerberga a scris:

Daca nu au ce inscrisuri sa aduca, atunci fie va suspenda cauza, fie - daca faceti dvs dovada ca nu are calitatea d m ostenitor - va fi respinsa actiunea introdusa impotriva dvs ca fiind indreptata impotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva.

Doamna , sotul este reclamat . Ei au calitatea de mostenitori . Au dovedit cu certificatul . Instanta le a cerut ca ei sa faca dovada ca sotul meu este mostenitor al tatalui lui sau faptul ca are succesiuni , dara acesta nu are .
Instanta a pus in vedere piritilor reclamanti sa depuna ceva documente la dosar sub sanctiune suspendarii cauzei conv art 155 ind 1 cpc . Judecatorul poate suspenda procesul din cauza piritului ? Ce pot face in aceasta directie ? Noi dorim ca procesul sa continue . Piritii reclamanti ar trebui sa faca dovada faptului ca sotul meu este mostenitor al tatalui lui , dar acesta nu este , nu a re succesiuni , deci nu au ce inscrisuri sa adauca .
Răspuns la discuția Drept de folosinta
va rog frumos : care este articolul de lege ce ar trebui invocat pentru atribuire provizorie ?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
va rog frumos : care este articolul de lege ce ar trebui invocat pentru atribuire provizorie ?
da multumim am facut plingere penala
Am inteles asta . Asta si face sotul meu . Dar pina atunci stam cu mobila in strada ?
Asa cum am spus , sotul meu are o cota de 1/3 din casa si terent pe act de vinzare cumparare . Nu putem folosi cota de casa si teren deoarece nu suntem lasati de catre unul din coproprietari . Ce putem face pentru a folosi 1/3 din cladire pina la iesirea din indiviziune ? Avem mobila dintr-un apartament si nu suntem lasati sa montam in casa supusa partajului .
Răspuns la discuția lntervenienta in interes propriu
IN CITATIA PE CARE AM PRIMIT-O SCRIE " dispune introducerea a numitei .....in calitate de intervenient in interes propriu " - Eu nu am cerut inteventia . Au cerut sa ma introduca piritii . In aceasta situatie ce fac ? Ma vor pune la plata taxei de timbru ? Pentru ce au cerit introducerea mea in cauza ?